top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

002 SÆRLIGT UDVALGTE bookmakere - Gratis penge (6000 kr+) til odds

1. Bedste bookmakere i særklasse i august 2017 - Alle har dansk licens (6000+ kr)

Ja tak - Giv mig bonus

1. Bet365 (Har mange danske kunder)
  • www.bet365.com Danmarks mest foretrukne spilleside
    1000 kr bonus (+500 kroner mobil bonus, dvs 1500 kroner ialt.)
2. Unibet
  • www.unibet.com Har samme høje niveau som de 2 øvrige samt yderst lukrativ bonus
    1500 kr. bonus
3. Danske Spil 
  • www.danskespil.dk Et godt sted at starte (Den er go' nok. Online kunder får ALTID 500 kr. match bonus. Det er derfor online kunder er lidt klogere end dem der ikke spiller online) 500 kr. oddset bonus
  • EKSTRA PENGE: Ram ekstra plet med bonuser i april måned 2017 med DIN fremtidige bookmaker: Bonus 1.
Flere bookmakere fra øverste hylde

2. Anderledes

Denne bookmaker liste på Boomaker.dk er lidt anderledes, end det du er vant til at se andre steder på nettet. Jeg har blot lavet en lille og overskuelig oversigt med de bookmakere, som os der spiller meget, benytter. Brug denne side som en genvej til dansk licenserede bookmakere, når du vil have en ny bonus.

3. Spil fiduser & sandsynlige odds

Du kan få råd til sandsynlige odds og betting tips via Bookmaker.dk eller vores nyhedsbrev. Der kan du faktisk også ved selvsyn se, at det oftest er de samme 2-3 bookmakere, som jeg foretrækker at lægge mine bets hos. Se eksempler på odds vinder kuponer.
 

4. Subjektivt

Jeg har desuden rangeret bookmakerne subjektivt, idet den bookmaker, som er nævnt først også er den bookmaker, hvor jeg selv placerer mellem 50% og 90% af mine væddemål. Oddset fra Danske Spil er et udmærket produkt, men vil man være lidt mere seriøs med betting disciplinen, så skal man have en portefølje af bookmakere – alt andet er ikke seriøst.

5. Snup alle bonusser

Trods det faktum at jeg spiller mest hos 1-2 bookmakere, så vil jeg alligevel opfordre alle til at snuppe samtlige de bonusser der er derude til odds. Jeg hører ofte det argument, at der er forbundet et spilkrav til bonusser, og derfor takker mange nej. Det argument køber jeg på den korte bane. Er du typen der ofte spiller på oddset og fx fodbold, så glem de spilkrav – fordi du spiller aligevel uge efter uge og derfor er det i princippet irrelevant hvor mange gange man skal spille en bestemt bonus.
TIP: Første gang man vælger en bookmaker bliver man hurtigt forvirret. Mit råd til dig er at vælge bet365, som din første online bookmaker,  fordi det er den største aktør i markedet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3