top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-03-2016 40% forrentning på tyrkisk topfodbold: Fenerbahce – Kayserispor, kampstart: 18:00

  • TV info og 100% GRATIS live streaming: Kampen Fenerbahce – kayserispor kan ses 100% gratis hos denne bookmaker: (Husk du skal have mindst 1 kroner på bookmakeren kontoen – men det koster alligevel 0 kroner at se fodbold!)
Den tyrkiske liga har i denne sæson formentlig blot to kombatanter til mesterskabet, idet Besiktas og Fenerbahce, der i toppen blot skilles af et enkelt point, har distanceret samtlige andre tyrkiske klubber med 10 point til de nærmeste forfølgere. Sidste års tyrkiske mestre fra Galatasaray har i denne sæson været en skygge af sig selv og er knap 20 point efter de 2 topklubber. Dagens mest sandsynlige odds er yderligere kendetegnet ved, at vi i Fenerbahce har en topklub med en dagsform helt i top, mens modstanderen er både en bundklub PLUS en dagsform der tæller flere nederlag på stribe! Se statistisk materiale til denne kamp, som er valgt nøje blandt ALLE søndagens fodbold kampe i samtlige danske og udenlandske ligaer.

1. Odds og statistik til snu odds´ere

Sandsynligt odds til den forsigtige

40% forrentning på tyrkisk BRAG mellem top og bund

Hjemmebanen Sükrü Saracoglu – Fenerbahce har vundet 83,33% af kampene

  • I denne sæson har Fenerbahce vundet 83,33% af sine hjemmekampe. 10 sejre, 2 uafgjort, 0 nederlag.
  • Kayserispor har spillet 5 kampe i Super Lig fra 2. februar 2016 og op til i dag. 4 nederlag og en enkelt uafgjort er resultatet. Kayserispor er den tyrkiske klub med ligaens dårligste form i øjeblikket og i dag skal de spille mod Fenerbahce, som endnu ikke har tabt i egen hule.
  • Fenerbahce har holdt buret rent i de seneste 3 kampe i træk i Super Lig.
  • Kayserispor har tabt 5 af de seneste 6 kampe i Super Lig.
  • Fenerbahce har scoret mindst 2 mål i 7 af klubbens seneste 8 Super Lig kampe.
  • Fenerbahce er ubesejret i 11 af de seneste 12 kampe mod Kayserispor.
  • Fenerbahce er UBESEJRET på sin hjemmebane Sükrü Saracoglu i denne sæson. 10 sejre og 2 uafgjorte resultater er det blevet til hidtil.
  • Sandsynligt odds til snu ræve: Spil på Fenerbahce og snup et gave odds på 1,40. på 1-tallet.

2. Sådan gør du

3. Odds til dem der gambler

  • Fenerbahce har VUNDET BEGGE halvlege i 5 af klubbens seneste 7 kfodbold kampe i den tyrkiske Super Lig. Spil på TOTAL DOMINANS og at Fenerbahce vinder/vinder til gearet odds på 2,05.

4. Klubbernes form i Super Lig i de seneste 6 kampe

4 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag er resultaterne for Fenerbahce. Kayserispor befinder sig i den ABSOLUTTE bund med blot 1 point i de seneste 6 kampe. I dag skal de spille en udekamp mod en klub som er ubesejret på eget græs. Denne fodbold kamp er en lækkerbidsken for snu ræve.

Stillingen i Super Lig

Besiktas og Fenerbahce er reelt de eneste kandidater til det tyrkiske mesterskab. Kayserispor derimod kæmper for overlevelse - men i øjeblikket lykkes intet for klubben.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3