top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-03-2016 40% forrentning på tyrkisk topfodbold: Fenerbahce – Kayserispor, kampstart: 18:00

  • TV info og 100% GRATIS live streaming: Kampen Fenerbahce – kayserispor kan ses 100% gratis hos denne bookmaker: (Husk du skal have mindst 1 kroner på bookmakeren kontoen – men det koster alligevel 0 kroner at se fodbold!)
Den tyrkiske liga har i denne sæson formentlig blot to kombatanter til mesterskabet, idet Besiktas og Fenerbahce, der i toppen blot skilles af et enkelt point, har distanceret samtlige andre tyrkiske klubber med 10 point til de nærmeste forfølgere. Sidste års tyrkiske mestre fra Galatasaray har i denne sæson været en skygge af sig selv og er knap 20 point efter de 2 topklubber. Dagens mest sandsynlige odds er yderligere kendetegnet ved, at vi i Fenerbahce har en topklub med en dagsform helt i top, mens modstanderen er både en bundklub PLUS en dagsform der tæller flere nederlag på stribe! Se statistisk materiale til denne kamp, som er valgt nøje blandt ALLE søndagens fodbold kampe i samtlige danske og udenlandske ligaer.

1. Odds og statistik til snu odds´ere

Sandsynligt odds til den forsigtige

40% forrentning på tyrkisk BRAG mellem top og bund

Hjemmebanen Sükrü Saracoglu – Fenerbahce har vundet 83,33% af kampene

  • I denne sæson har Fenerbahce vundet 83,33% af sine hjemmekampe. 10 sejre, 2 uafgjort, 0 nederlag.
  • Kayserispor har spillet 5 kampe i Super Lig fra 2. februar 2016 og op til i dag. 4 nederlag og en enkelt uafgjort er resultatet. Kayserispor er den tyrkiske klub med ligaens dårligste form i øjeblikket og i dag skal de spille mod Fenerbahce, som endnu ikke har tabt i egen hule.
  • Fenerbahce har holdt buret rent i de seneste 3 kampe i træk i Super Lig.
  • Kayserispor har tabt 5 af de seneste 6 kampe i Super Lig.
  • Fenerbahce har scoret mindst 2 mål i 7 af klubbens seneste 8 Super Lig kampe.
  • Fenerbahce er ubesejret i 11 af de seneste 12 kampe mod Kayserispor.
  • Fenerbahce er UBESEJRET på sin hjemmebane Sükrü Saracoglu i denne sæson. 10 sejre og 2 uafgjorte resultater er det blevet til hidtil.
  • Sandsynligt odds til snu ræve: Spil på Fenerbahce og snup et gave odds på 1,40. på 1-tallet.

2. Sådan gør du

3. Odds til dem der gambler

  • Fenerbahce har VUNDET BEGGE halvlege i 5 af klubbens seneste 7 kfodbold kampe i den tyrkiske Super Lig. Spil på TOTAL DOMINANS og at Fenerbahce vinder/vinder til gearet odds på 2,05.

4. Klubbernes form i Super Lig i de seneste 6 kampe

4 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag er resultaterne for Fenerbahce. Kayserispor befinder sig i den ABSOLUTTE bund med blot 1 point i de seneste 6 kampe. I dag skal de spille en udekamp mod en klub som er ubesejret på eget græs. Denne fodbold kamp er en lækkerbidsken for snu ræve.

Stillingen i Super Lig

Besiktas og Fenerbahce er reelt de eneste kandidater til det tyrkiske mesterskab. Kayserispor derimod kæmper for overlevelse - men i øjeblikket lykkes intet for klubben.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3