top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-02-2016 Et græsk odds til kloge odds eksperter, kampstart søndag 14:00 21. feb 2016

Græsk Super League - I denne sæson er der kun en klub, der er ”noget ved musikken” i den bedste forboldrække i Grækenland, der går under navnet Superleague. Igår gik alle favorit oddsene hjem ”4 af 4 mulige ramte plet”, det var fantastisk og lige efter bogen – jeg er mega glad.  Håber I var mange der hoppede ombord og indkasserede det gratis guld, som disse enormt sandsynlige odds åbnede mulighed for.
På denne side har jeg fundet et odds, der ligner oddsene i går lørdag meget – det er meget sandsynligt at dette gaveodds på 29% i forrentning rammer plet. Ydermere skal tilægges at Olympiakos spillerne har behov for at vise sit hjemmepublikum, at de stadigvæk har krudt i støvlerne efter 2 udekampe i træk uden positivt resultat.

1. Kloge odds baseret på statistik, analyse  og tendenser

Olympiakos har 100% sejrsrække på eget stadion

  • Olympiakos har vundet de seneste 20 hjemmekampe i træk på Georgios Karaiskakis stadion  i den bedste græske fodboldrække  SuperLeague.
  • Olympiakos har i nærværende sæson 2015/16,  10 sejre af 10 mulige.
  • Olympiakos havde i sæson 1014/15 15 sejre i 17 hjemmekampe.
  • Olympiakos havde i sæson 2013/14 16 sejre af 17 mulige.
  • Olympiakos ligger på en isoleret førsteplads i Superleague med 61 point. Nummer 2 i rækken har blot 46 point – med andre ord Olympiakos er urørlige i toppen af græsk topfodbold.
  • I denne sæson 2015/16 er Olympiakos ubesejrede på eget stadion og har faktisk vundet samtlige 10 hjemmekampe på Georgios Karaiskakis stadion.
  • Olympiakos har en målscore på eget stadion på 26 – 4 sagt lidt firkantet betyder det, at for hver gang modstanderen scorer på Georgios Karaiskakis, scorer Olympiakos 6,5 mål.
  • Dette odds skal du spille: Spil på 1-tallet og favorit oddset på 1,29 – det er MEGET sandsynligt. Du bestemmer selv hvilken bookmaker,  du vil plukke. Bet365 og Tipico er gode bud – blandt de bedste bookmakere, idet de efter min erfaring er fair også overfor os, der vinder/tjener penge på betting.
  • Husk: Det essentielle er, at man investerer og går all in, når de rigtige spil er der. Ellers lad være med at spille, hvis ikke "spillet" er der.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3