top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-01-2016 Se gratis LIVE STREAM Real Betis – Real Madrid søndag aften 20:30 PLUS 2 hovedtips på 36% og 44% forrentning

Real Madrid er topmotiveret til at vinde søndagens kamp mod den spanske ligas mest formsvage mandskab Real Betis. Det er blot blevet til 2 uafgjort i Real betis seneste 6 kampe i Primera Division. Det er den ringeste pointhøst blandt samtlige klubber og i dag skal den hårdt prøvede klub forsøge at få point mod selveste Real Madrid og Cristiano Ronaldo. Statistikken taler sit tydelige sprog for hvad der kommer til at ske i aften, hvis det går som det plejer når disse 2 klubber møder hinanden. Husk du kan se kampen helt gratis hos denne bookmaker i dag og samtidig LIVE følge med i den vel nok mest komplette live betting tjeneste der findes.
 • La Liga: Real Betis - Real MadridSE MED GRATIS TV LINK på bet365 live stream.
 • Kampstart: 20:30 den 24. januar 2016

TV - INFO - Her kan du se LIVE STREAM La Liga fodbold med Real Madrid OG det er GRATIS

 • Bookmakeren bet365 viser La Liga fodbold kampen gratis via live stream - se eksempel på LIVE screenshot fra en tidligere La Liga kamp nedenfor fra den samme bookmaker. 
 • Se selv GRATIS med (5 minutter og du er i gang med at se verdensklasse fodbold)

20:30 Real Betis – Real Madrid:

Der er 2 hovedtips till denne live stream fodbold kamp, som ALLE bør overveje at se samt investere i.

A.  Få flot forrentning på 36% på 5 sejr i træk over Betis

 • FAKTA: Real Madrid har vundet 8 af klubbens seneste 9 kampe mod Real Betis.
 • FAKTA: Real Madrid har siden 20. april 2013 vundet 4 fodbold kampe i træk over søndagens modstander Real Betis. De sidste 2 kampe er ovenikøbet blevet regulære slagtninger af det forsvarsløse Real Betis, der begge gange har måtte sluge et 0:5 nederlag.
 • FAKTA: Real Madrid og FC Barcelona er begge topkandidater til at vinde det spanske mesterskab i fodbold 2015/16. I skrivende stund har FC Barcelona 48 point for 20 kampe, mens Real Madrid blot har 43 point ligeledes for 20 kampe. Det er derfor et ufravigeligt krav, at træner Zinedine Zidanes SKAL vinde i dagens udekamp. Derfor – motivationen for at vinde denne kamp er i top. Desuden bør Real Madrid spiller for spiller kvalitativt være mindst et niveau over Betis, der ligger og roder rundt nederst i tabellen blot 3 point over nedrykning.
 • ODDS: Spil på Real Madrid sejr til odds 1,36. HOVEDTIP

B.  Masser af mål for 6´te fodbold kamp i træk til 44% forrentning.

 • FAKTA: I 9 af Real Betis seneste 10 fodbold kampe mod Real Madrid er der scoret OVER 2,5 mål.
 • FAKTA: Real Madrid spiller målrige kampe igen og igen. Her er lidt statistik fra de seneste 5 kampe i perioden 20. december til 17. januar . 5:1, 5:0, 2:2, 3:1, 10:2. Der er i gennemsnit scoret 6,2 mål i hver kamp!!!
 • Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,44. HOVEDTIP

 

C. Stillingen i Primera Division

Real Madrid er 5 point efter FC Barcelona. Det er mange point i spansk fodbold og derfor er en sejr til Ronaldo og Zinedine Zidane ikke blot sandsynlig, men er meget, meget sandsynlig – det styrkes ydermere af de 2 klubbers indbyrdes møder i de seneste kampe – se ovenfor under fakta punkterne.

D. Klubbernes form

Real Betis har i de seneste 6 kampe blot skrabet 2 point sammen ud af 18 mulige. I dag får man 36% på at det fortsætter. Det er da gaveodds. I morgen har alle os snu tippere scoret 2 hovedtips.
 • Odds kan med fordel spilles her eller her. Eller et helt tredje sted. Det vigtigste er at man spiller!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3