top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-12-2015 Granada – Atletico Madrid med sandsynligt odds, kampstart 18:15

Atletico Madrid overraskede det meste af fodbold publikummet, da de i sæsonen 2013/14 blev spanske mestre i fodbold foran mega favoritterne fra Real Madrid og FC Barcelona. I den seneste sæson 2014/15 var RM og FCB i én klasse for sig og var mange point foran Atletico Madrid, da sæsonen var færdigspillet. Status i denne sæson er, at Atletico Madrid har meldt sig ind i mesterskabs kampen igen og klubben har valgt en yderst effektiv strategi. Benhård defensiv og det er også denne tendens som snu tippere bør lukrere på i dagens kamp. Der er masser af fakta der indikerer et målfattigt opgør og man får alligevel over 50% forrentning af sin investerede kapital. Denne kamp kan ligeledes følges GRATIS hos bookmkeren omtalt nedenfor – men har du brug for en fodbold pause efter ”kassekampen” (jeps jeg skriver ”kasse” det er ikke en skrivefejl – hovedtips gik jo hjem) , så vent til senere denne lørdag aften. FC Barcelona skal også i kamp i dag. Glæder mig mega meget – Messi , Suarez og alle de andre...

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med Atletico Madrid og Granada OG det er GRATIS

1.  Spil forslag med fakta

Forvent få mål – scor 57% på det

  • Fakta: Granada har på sin hjemmebane Los Carmenes en målscore på 6:11. I klubbens første 6 La Liga kampe i denne sæson har nedrykningskandidaten blot i gennemsnit scoret 6/6 = 1 mål pr. kamp på sin egen hjemmebane. Det vidner om en meget ringe offensiv kvalitet.
  • Fakta: Atletico Madrid har på udebane en målscore i 6 kampe på 9:2. Der bliver altså i gennemsnit blot scoret 2/6 = 0,5 mål på Atletico hvilket vidner om en uhyre effektiv defensiv.
  • Fakta: Atletico M. er den spanske klub der er scoret færrest mål på i dette års første 13 La Liga kampe. 6 mål er der scoret på dem i 13 kampe, 6/13 = 0,46 mål i gennemsnit pr. kamp.
  • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 9 af Atletico´s seneste 10 La Liga kampe.
  • Fakta: Granada og Atletico Madrid mødte hinande 1 gang i 2014 og har i år mødt hinanden 2 gange. Alle 3 kampe har været målfattige og med UNDER 2,5 mål.
  • Fakta: Granada´s seneste 3 hjemmekampe har alle resulteret i målknappe kampe på UNDER 2,5 mål.
  • Odds eksperten: Det er en ret kedelig kamp vi har i vente her, men tendenserne vidner i den grad om et målfattigt opgør til et flot odds på 1,57 på UNDER 2,5 mål. Odds fundet her og her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3