top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-12-2015 Granada – Atletico Madrid med sandsynligt odds, kampstart 18:15

Atletico Madrid overraskede det meste af fodbold publikummet, da de i sæsonen 2013/14 blev spanske mestre i fodbold foran mega favoritterne fra Real Madrid og FC Barcelona. I den seneste sæson 2014/15 var RM og FCB i én klasse for sig og var mange point foran Atletico Madrid, da sæsonen var færdigspillet. Status i denne sæson er, at Atletico Madrid har meldt sig ind i mesterskabs kampen igen og klubben har valgt en yderst effektiv strategi. Benhård defensiv og det er også denne tendens som snu tippere bør lukrere på i dagens kamp. Der er masser af fakta der indikerer et målfattigt opgør og man får alligevel over 50% forrentning af sin investerede kapital. Denne kamp kan ligeledes følges GRATIS hos bookmkeren omtalt nedenfor – men har du brug for en fodbold pause efter ”kassekampen” (jeps jeg skriver ”kasse” det er ikke en skrivefejl – hovedtips gik jo hjem) , så vent til senere denne lørdag aften. FC Barcelona skal også i kamp i dag. Glæder mig mega meget – Messi , Suarez og alle de andre...

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med Atletico Madrid og Granada OG det er GRATIS

1.  Spil forslag med fakta

Forvent få mål – scor 57% på det

  • Fakta: Granada har på sin hjemmebane Los Carmenes en målscore på 6:11. I klubbens første 6 La Liga kampe i denne sæson har nedrykningskandidaten blot i gennemsnit scoret 6/6 = 1 mål pr. kamp på sin egen hjemmebane. Det vidner om en meget ringe offensiv kvalitet.
  • Fakta: Atletico Madrid har på udebane en målscore i 6 kampe på 9:2. Der bliver altså i gennemsnit blot scoret 2/6 = 0,5 mål på Atletico hvilket vidner om en uhyre effektiv defensiv.
  • Fakta: Atletico M. er den spanske klub der er scoret færrest mål på i dette års første 13 La Liga kampe. 6 mål er der scoret på dem i 13 kampe, 6/13 = 0,46 mål i gennemsnit pr. kamp.
  • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 9 af Atletico´s seneste 10 La Liga kampe.
  • Fakta: Granada og Atletico Madrid mødte hinande 1 gang i 2014 og har i år mødt hinanden 2 gange. Alle 3 kampe har været målfattige og med UNDER 2,5 mål.
  • Fakta: Granada´s seneste 3 hjemmekampe har alle resulteret i målknappe kampe på UNDER 2,5 mål.
  • Odds eksperten: Det er en ret kedelig kamp vi har i vente her, men tendenserne vidner i den grad om et målfattigt opgør til et flot odds på 1,57 på UNDER 2,5 mål. Odds fundet her og her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3