top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-12-2015 Gratis live streaming af Real Madrid – Getafe, kampstart lørdag 16:00

Real Madrid er 6 point efter FC Barcelona i den spanske La Liga. I dag skal RM på sin hjemmebane Santiago Bernabeu møde en klub, som de historisk i nyere tid har en flot statistik imod. De kloge og skarpsindige tippere bør udnytte denne information. Odds på at RM vinder er helt nede i odds 1,10, så det er ikke her at dagens hovedtip ligger. Se længere nede på siden hvilke odds der er ”lige til højrebenet” i denne fodbold kamp og husk endelig at se kampen. Den bliver vist og live streamet helt GRATIS hos bookmakeren omtalt på denne side. God Kamp.
 • La Liga: Real Madrid - GetafeSE MED GRATIS TV LINK på bet365
 • Kampstart: 16:00 den 5. december 2015
 • Et lille tip: Denne bookmaker er bedst til mobil betting. (Alle burde vide det – nu ved du det også.)

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med Real Madrid OG det er GRATIS

 • Bookmakeren bet365 viser La Liga fodbold kampen gratis - se eksempel på LIVE screenshot fra La Liga kampen nedenfor. Der er spillet 7 minutter og RM har allerede bragt sig foran 1:0 på en scoring af Benzema.
 • Se selv med

1. Spil forslag til dagens første La Liga kamp begrundet i fakta og tendenser

A.Få næsten 30% forrentning af din kapital på ”sikre” og sandsynlige odds

Alle hovedtips er i den seneste tid ”gået rent hjem” på Bookmaker.dk , så tillykke med gevinsterne til jer der fulgte med. Igen denne fodbold lørdag er der flere odds, som er særdeles lokkende. I Real Madrid kampen kan man blot få odds 1,10 på 1-tal og hjemmesejr – men vil man have et højere afkast, så er det et målrigt opgør man skal spille på. Faktaene nedenfor taler sit eget tydelige sprog og husk nu at se kampen LIVE, hvis du har tiden til det. Det er 100% gratis via bet365 tv link og undervejs i kampen kan man følge udviklingen i oddsene under live betting. Det er sjovt, særdeles underholdende og også en smule vanedannende – kort sagt enormt fed og gratis lørdags fodbold underholdning.
 • Fakta: Real Madrid har scoret minimum 4 mål I klubbens seneste 5 hjemmekampe mod dagens modstander Getafe.
 • Fakta: Der er i de seneste 5 kampe mellem Real Madrid og Getafe scoret 25 mål, dvs. 25/5 = i gennemsnit VANVITTIGE 5 mål pr. kamp.  (Se grafik længere nede på siden under punkt 3)
 • Fakta: De seneste 6 kampe i træk mellem Getafe og Real Madrid er sluttet i meget målrige kampe ALTID med mindst 3 mål.
 • Fakta: Der er scoret mindst 3 mål i 10 af Real Madrid´s seneste 12 hjemmekampe på Santiago Bernabeu i La Liga.
 • Fakta: Der er i gennemsnit i Real Madrid´s 6 hjemmekampe i denne sæson scoret 2,83 mål.
 • Fakta: I sæson 2014/15 var gennemsnittet af mål på hjemmebanen S. Bernabeu på vanvittige 4,21 mål.
 • Fakta: Real Madrid scorede i sæsonen 2014/15 65 mål i 19 kampe, så Ronaldo og resten af verdens stjernerne scorede altså 65/19= 3,42 mål pr. kamp.
 • Summa summarum: Alle fakta ovenfor understøtter tendensen, at alle os La Liga fans kan forvente en underholdende, intens og særdeles målrig fodbold kamp.Hvem husker ikke den seneste 10 måls kamp 23. maj i år. Kampen sluttede 7:3 til Real Madrid og Ronaldo scorede 3 mål. (Se punkt 2 nedenfor)
 • Odds fra investerings eksperten: Derfor - Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,29 og få næsten 30% i forrentning af din investering. HOVEDTIP (Højeste odds blev fundet her)

B. Bedste bud på målscorer

 • Fakta: Getafe og Real Madrid har mødt hinanden 2 gange i 2015. Første møde var på Getafes hjemmebane Coliseum Alfonso Perez. Real Madrid fik en udesejr på 0:3 og Cristiano Ronaldo scorede det første og sidste mål i den kamp. Det seneste møde var 23. maj 2015 – ”vanvids kampen med slut facit på 7:3”. I den fodbold kamp scorede Cristiano IGEN det første mål og yderligere 2 ”kasser” så ialt 3 scoringer fra ham.
 • Odds forslag: Derfor overvej om ikke i særdeleshed CR7 i en kamp som denne må være ekstra motiveret for at få gang i scoringerne igen. Odds på ham som første målscorer er på 2,87, mens scorer Ronaldo ”når som helst” får man et odds på 1,28. (Markedets højeste odds)

C. Det høje ”usikre” odds – men alligevel sandsynligt

 • Fakta: Real madrid har spillet uafgjort ved halvleg og derefter vundet kampen mod Getafe i 5 af klubbernes seneste 7 kampe spillet på Real madrid´s hjemmebane.
 • Odds fra gambleren: Spil på at Real madrid får uafgjort i første halvleg og dernæst vinder til gigant odds på 4,33.

2. Vanvids 10- måls kampen - Hvem husker ikke 23. maj 2015?

Det er meget sjældent, at der bliver scoret 10 mål i en fodboldkamp. Det var alligevel det der skete sidste gang at dagens to fodboldklubber mødtes. Fodbold kampen sluttede med cifrene 7:3 og Ronaldo scorede selv 3 mål. 
 • Sker det igen?

3. Real Madrid + Getafe = MANGE MÅL

Disse 2 klubber er enormt underholdende at følge, især når de støder sammen. Der er i nyere tid næsten garanti for mange mål. De seneste 5 møder har resulteret i 25 mål ialt.

4. Stillingen i La Liga / Primera Division

RM SKAL vinde - det kommer de også til - og dagens modstander er en lækkerbidsken.

5. LIVE update

 • En fantastisk første halvleg er netop slut. 2 scoringer af Benzema, 1 enkelt af Bale og jubii også en enkelt af Cristiano Ronaldo. Facit er at Hovedtips ovenfor gik hjem og tipset om at Ronaldo scorer "når som helst" gik også hjem. Nu skal resten af kampen nydes. Husk desuden at både Atletico Madrid og FC Barcelona OGSÅ begge skal spilles i dag og begge kampe kan ligeledes følges gratis på bet365 fodbold tv.
 • Stillingen er ved halvleg 4:0. Hold kæft for en HERRE god fodbold kamp. :-))))
 • Se selv med
 • Husk: FC Barcelona og Atletico begge spiller kamp senere i dag!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3