top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-11-2015 Landskamp Sverige – Danmark HOVEDTIP til 240 kr uden risiko med dokumentation fra en glad vinder, kampstart 14. nov 2015 klokken 20:45

I aften skal Danmark spille den første landskamp mod Sverige om en adgangsbillet til EM 2016. Det bliver en yderst interessant fodbold kamp og alle mænd og de fleste kvinder følger det danske landshold enten tæt eller perifært og når Danmark vinder, så følger hele Danmark med. EM 1992 er et år, som alle husker tilbage på med vemod og glæde. Det var dengang Danmark vandt EM i fodbold.

Derfor – dansk landsholds fodbold er på ingen måde ligegyldigt – det er enormt vigtigt og får alle os der bor i Danmark til at føle vi har noget til fælles uanset nationalitet, etnicitet, religion etc.

Det eneste jeg vil anbefale dig at spille på til aftenens fodbold kamp er dansk sejr. Du kan læse længere nede hvorfor og ikke mindst hvor.
I dag er der tale om et HOVEDTIP, som du kan spille på HELT UDEN RISIKO. Desuden er tilbuddet både til gamle og nye kunder, så har du allerede en konto hos denne bookmaker, så brug 1 minut på at tjene 240 kroner. Er du ikke kunde, så brug 5 minutter og få den konto oprettet hurtigst muligt. Det er de letteste penge du nogensinde kommer til at tjene.

1. Hovedtip til Sverige – Danmark

  • Statistik og landsholds information: Danmark har vundet de seneste 4 kampe i træk mod Sverige. Danmark har mødt Sverige ialt 103 gange. Sverige har vundet 45 gange, Danmark har vundet 40 sejre og 18 kampe er sluttet uafgjort. Målscoren er i Sveriges favør på 182-169. Historisk har Sverige altså været bedst, men i nyere tid er det Danmark, som har vundet og vundet over de jävla svenskere.
  • Et gratis væddemål uden risiko: Der er masser af anden statistik – men objektivt set er dette en 50/50 fodbold kamp uden favorit. I stedet er mit hoved fokus i denne kamp mere på et gratis væddemål.
  • Derfor: Spil for præcis 100 kroner – hverken mere eller mindre. Du skal spille på dansk sejr og et 2-tal. Odds er i øjeblikket på 3,40 på dansk sejr.
  • Læs mere om dette fantastiske tilbud og nyd kampen på kanal 5 eller i radioen: Læs om bonus tilbuddet på Unibet på denne side eller læs om det på nyheds siden på Bookmaker.

2. Eksempel på spil på Unibet helt uden risiko

Ser frem til at andre bookmakere kaster penge i grams efter os der kan lide at spille på fodbold. Nedenfor er de 4. step, der tager 1. minut at foretage. I aften har jeg tjent 240 kroner eller også får jeg mine 100 kroner tilbage. Jeg vil dokumentere det hele på denne side af Bookmaker. Yep – jeg er en glad vinder. Håber du vil være med på holdet af vindere. 

a

b

Du vælger Danmark til odds 3,40 og klikker på placér spil.

c

Du kan se at min konto øverst til højre nedenfor er skiftet fra 100 kroner til 0 kroner.

d

Nu er min konto på 0 kroner - men på mandag klokken 18:00 får jeg mine 100 kroner tilbage HVIS Danmark ikke vinder i aften. Hvis Danmark vinder - det siger statistikken vi gør, så har vi tjent 240 kroner. Hvis ikke - så får vi 100 kroner tilbage UDEN omsætningskrav.
  • GOD KAMP venner. I dag er vi alle vindere takket være Unibet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3