top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-11-2015 FC Barcelona – Villarreal, Se kampen GRATIS og hovedtips odds

Se denne fodbold kamp gratis i eftermiddag klokken 16:00 på din mobil eller computer hos denne bookmaker – læs mere nedenfor hvor og hvad du skal gøre – det tager 3 minutter.
FC Barcelona har et velsmurt fodbold tog i øjeblikket, der brager afsted. Messi er ikke kampklar, men det er resten af FC barcelona stjernerne anført af super stjernerne og målkongerne Luis Suarez og brasilianske Neymar. Begge klassespillere er i et målhumør i øjeblikket som blandt andet har resulteret i hattrick af Suarez og 4 mål i en enkelt kamp ad Neymar. Begge spillere blomstrer faktisk i Messi´s fravær og det kan de snu tippere drage fordel af, idet odds på målskytterne faktisk er sat ganske højt set i lyset af spillernes top niveau.


TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

 • Bookmakeren Unibet viser La Liga fodbold kampen gratis - se eksempel på LIVE screenshot fra live streaming tjenesten på unibet fra FC Barcelona - Villarreal efter knap 9 minutters spil. 
 • Se selv med (Find kampen under LIVE BETTING på unibet)

1.  Sandsynlige odds med spil forslag til dig der spiller med fornuften – Investerings tips

a.  FCB har vundet over 83% af sine La Liga kampe.

 • Fakta: FC Barcelona har vundet 26 af klubbens seneste 31 fodbold kampe i den bedste spanske fodbold række La Liga.
 • Spil fidus: Spil på 1-tal og hjemmesejr til FCB til favorit odds på 1,25. (Wauw – 25% forrentning på FCB på eget græs!. Et gaveodds her)

b.  Camp Nou er en fæstning – FCB vinder HVER gang i denne sæson – 100% vinder statistik

 • Fakta: I denne sæson i La Liga har FC barcelona spillet på Camp Nou 5 gange. 5 sejre er det blevet til og en målscore på 15:5.
 • Spil fidus: Derfor – endnu en klar indikator af, at 1-tallet til odds 1,25 er ENORMT sandsynligt. HOVEDTIP

c.  Neymar og Suarez – 2 målkonger der scorer masser af mål.

 • Fakta: 4. november 2015 i Champions League. Neymar scorer 2 mål, Suarez scorer 1 mål
 • Fakta: 31. oktober 2015 i La Liga. Neymar scorer 1. mål, Suarez scorer 1. mål.
 • Fakta: 25. oktober 2015 i La Liga. Suarez scorer 3 mål – Ægte hat-trick – en sand målkonge.
 • Fakta: 17. oktober 2015 i La Liga. Suarez scorer 1 mål og Neymar går fuldstændig målamok og scorer 4 mål i én kamp - VANVITTIGT IMPONERENDE. Neymar var et målmonster i denne fremragende kamp. En af de mest underholdende fodbold kampe jeg har set de seneste par måneder på min IPAD.
 • Spil fidus: Derfor – Scorer Luis Suarez første mål giver bookmakeren odds 3,40, mens Neymar giver odds 3,50. Overvej at spille BEGGE odds. Hvem andre end dem kan score? HOVEDTIP

 d. Scorer 3 mål i gennemsnit på Camp Nou. Jeg FORVENTER mange mål – scor kassen på det

 • Fakta: FCB har i denne sæson scoret 15 mål i 5 hjemmekampe, 15/5= 3 mål i gennemsnit pr. kamp.
 • Spil fidus: Spil på at der bliver scoret OVER 2,5 mål til odds 1,53 hos Unibet. (Højeste odds her)

2. Indbyrdes opgør

Fakta: FCB har en statistik mod dagens modstander Villareal, som gør at gæsterne må møde til kamp i dag med enorm respekt. FC barcelona har siden 27. april 2014 vundet 5 kampe af 5 mulige med en målscore på 13:6.

3. La Liga – Stillingen

Real Madrid og FC Barcelona har allerede sat sig på de 2 øverste pladser i La Liga / Primera Division. De 2 verdens klasse mandskaber vil med overvejende sandsynlighed også være i toppen når sæsonen 2015/16 slutter til næste år - i mellemtiden er der masser af fornuftige odds at overveje.

4. Mere gratis fodbold og sports tv.
- Blot 3 minutter tager det at komme i gang!

Unibet har mindst 10.000 live streaming sports udesendelsr om året. Især er der alle fodbold kampene fra den spanske la Liga samt den tyske Bundesliga. Alt bliver streamet 100% gratis. Vil man vide om en bestemt fodbold kamp bliver vist gratis på Unibet HER, så er det blot at skrive eksempelvis "FC Barcelona - Villarreal" i søgefeltet inde på Unibet´s hjemmeside. Dernæst se om dette lille symbol står ud for begivenheden. (Se ikon til højre "U TV"-->) 

5. Live Update

 • Dani Alves har netop i det 18. minut haft en stor chance. Stadigvæk 0:0.
 • Find kampen på Unibet under Live betting. Se selv med gratis
 • Efter 42. minutters spil - er stillingen stadigvæk 0:0 og 1-tallet og FCB sejr er oppe i odds 1,50 i live betting på unibet her!!!
 • PAUSE
 • Nu er der spillet 56 minutter. Odds på 1-tallet er på 1,67. Så er det nu!
MÅL
Neymar scorer til 1:0 i det 60. minut. Første målscorer odds ovenfor er HJEMME til odds 3,50 SÅDAN. Kæft det kører yipiiiiiiii. Se 1.c. Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed fodbold kamp.
MÅL
 • Målkonge 2 Suarez scorer køligt og koldt på straffespark. 2:0 til FC Barcelona. Fantastisk kamp. Alle odds er på vej i mål. Indtil videre tillykke med gevinsterne til jer der spillede med og ikke mindst så med på Live streaming på Unibet. Fed gratis underholdning denne mørke eftermiddag. fedt at vinde. (I aften er det Real Madrid kamp - den bliver også vist gratis på unibet live betting tv. Husk det nu)
 • Statistik: FC Barcelona sidder på denne kamp. Lidt statistik indtil nu. 16 målforsøg til FCB mod blot 4 målforsøg til Villarreal. 8 skud på mål til FCB mod blot 1 skud på mål fra Villarreal. En bold besiddelse til FCB på 65%. FC Barcelona er klasser bedre end Villareal. Ren nydelse at se denne kamp.
MÅL
 • Assist af Suarez og mål af Neymar. 3:0 til FC Barcelona i det 85. minut og samtlige odds og spil fiduser i dag på denne side er gået hjem på Bookmaker. Kæmpe tillyke med gevinsterne til jer alllesammen. Sådan skal der spilles og investeres i odds.

Kampen er slut - ALLE ODDS GIK HJEM - TILLYKKE

 • Slut facit blev 3:0 til FC Barcelona. Statistik og tendenser - jeg elsker det. Alle odds fiduser gik hjem. Unibet må til lommerne i dag og betale os spillere. Alle odds blev spillet her denne søndag eftermiddag.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3