top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-10-2015 FC Barcelona – Eibar, Se kampen GRATIS og odds med statistik

Barcelona SKAL vinde i dagens svære hjemmekamp mod Eibar efter at Real Madrid med sejren på 1:3 over Celta Vigo lørdag eftermiddag 25. okt., har lagt sig alene i spidsen med 21 point.
Eibar har faktisk haft en ganske udmærket sæsonstart i den spanske La Liga og klubben ligger også på en flot 6. plads i tabellen. Det der gør, at Eibar er lidt mere interessant end flere af de andre klubber i ligaen er, at de i denne sæson blot har haft et enkelt nederlag i 8 kampe. Den bedrift skal især tilskrives en yderst kompakt defensiv, idet der blot er scoret 7 mål på dem i 8 kampe. Det er derfor den snusfornuftige ikke blindt blot skal spille på et målorgie uden først at kigge lidt på statistikken. Vinder FC Barcelona kampen får man et enormt lille odds og et ”X” er faktisk mindst lige så sandsynligt – men her er odds væsentligt mere lukrativt.

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

Statistik med odds

A. Disse odds er til FC Barcelona fans

FC Barcelona har vundet 82,76% af sine La Liga kampe

 • Fakta: Barcelona har vundet 24 af klubbens seneste 29 La Liga kampe.
 • Derfor – Snup et favorit odds på 1-tal til odds 1,11. Højeste odds.

Mange mål i 100% af de seneste kampe

 • Fakta: Barcelona´s seneste 6 La Liga kampe i træk er alle sluttet med OVER 2,5 mål.
 • Fakta: FC Barcelona har mindst scoret 2 mål i 10 af klubbens seneste 11 hjemmekampe på Camp Nou.
 • Derfor - Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,30. Odds fundet her.

B. Høje odds med Eibar statistik og tendenser

Få mål i 85,7% af Eibar´s kampe

 • Fakta: Eibar er en klub, hvor defensiven simpelthen er effektiv og kompakt. I 6 af klubbens seneste 7 kampe er kampene sluttet med et facit på UNDER 2,5 mål.
 • Fakta: Eibar er sammenlignet med FCB en lille klub, der kommer til Camp Nou og vil kæmpe for et enkelt point. Deres historik viser også, at uanset at de kommer bagud, så vil de IKKE satse alt, men fortsætte med at arbejde med de defensive pligter. Jeg forventer 0 mål scoret af Eibar.
 • Derfor – Spil på UNDER 2,5 mål til vanvids odds på 3,50. HOVEDTIP 

Eibar er ubesejret i 90% af sine kampe – Få odds på 26 og 10 i dag!

 • Fakta: Eibar er ubesejret i 9 af klubbens seneste 10 La Liga kampe.
 • Derfor – Ciffertips på 0:0 til mega vanvids odds på 26 og et ”X” til odds 10. Begge odds hos denne bookmaker.


Liga tabellen

FC Barcelona ligger i den absolutte top 3 af liga tabellen i dag, men det kræver sejre over klubber som Eibar, hvis de vil fortsætte med at være blandt de øverste. Eibar har dog læst lektien fra sidste sæson og i denne sæson har de med succes grebet ALLE kampene an primært med fokus på en kompakt defensiv. FCB vil få svært med at score mange mål i dagens kamp. Læs i statistikken ovenfor hvilke odds, det er værd at overveje til dagens Liga brag mellem 2 klubber fra top 6 i verdens bedste fodbold liga - LA LIGA.

LIVE UPDATE

MÅL
Der er allerede scoret. Borja Baston fra Eibar har scoret. 0:1 føring til Eibar. Det er vanvid.
 • Se selv med - helt gratis hos bookmakeren lige nu. (Klik på live billeder i øverste højre hjørne - når du er logget ind)
Messi kan kun følge bekymret og skadet med fra tilskuerpladserne.
MÅL
Luis Suarez har netop gjort det til 1:1.
Suarez - han er konge!
Så er der halvleg. Enormt spændende fodbold kamp og enormt overraskende, at FCB startede med at komme bagud. Det gav lige odds på live betting et gevaldigt ryk opad, hvis man spillede på 1-tallet. Odds på 10 på et uafgjort resultat - det er IKKE umuligt. Hopper du først på det odds nu er det blot på 4,33, mens 1-tal giver 1,30 stadigvæk og 2-tal odds 15. Alt kan ses under Live betting. Jeg synes selv "X" er det bedste bud.
MÅL
Suarez scorede til 2:1 i det 48. minut og stillingen er stadigvæk 2:1. Rakitic har netop haft et godt forsøg på frispark i det 75. minut. Alle FCB fans - I har scoret kassen i dag. Os andre der satsede på de høje odds - ikke i dag.
MÅL
3:1 netop nu. IGEN Suarez - kæft han har mål i støvlerne i dag - hat-trick. :-) Meget underholdende og god fodbold kamp. FCB har også fået et rødt kort. 
Kampen er slut. 3:1 sejr til FC Barcelona. Suarez blev 3-måls skytte. Klasse.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3