top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-10-2015 Manchester United – Manchester City, MEGA lokal brag og topkamp

Der er lokal brag og topkamp søndag eftermiddag i Premier League mellem Manchester United og Manchester City. Begge klubber ligger i top 4 og blot 2 point adskiller dem. Især har defensiven fungeret uovertruffen for begge mandskaber her i startfasen, idet blot Tottenham har haft en minimalt bedre defensiv i Premier League end de to Manchester giganter.
Statistikken mellem de 2 klubber indikerer, at alle Premier League fans og snu tippere kan forvente et brag af en fodbold kamp med masser af mål. Hvem der vinder kampen er derimod tæt på 50/50 og bookmakernes odds sætning giver ikke nogen pejling af, hvem de vurderer vinder dagens mest interessante Premier League kamp. Kampen bliver live transmitteret live på radio på bet365 af et engageret og medlevende kommentator team.

Praktisk info

  • Hvem spiller: Manchester United – Manchester City
  • Hvor spiller de: Old Trafford
  • Kampstart: Søndag 25. oktober 2015, klokken 15:05
  • Live transmission: Bliver live streamet GRATIS på bet365 radio. LYT GRATIS MED HER (Radio er tilgængelig UDEN man behøver logge ind eller være kunde)

A  Statistikken peger i én retning – mange mål i vente!

  1. De seneste 7 hjemmekampe mellem Manchester United og Manchester City har alle været seværdige og meget målrige med mindst 3 mål eller flere.
  2. De seneste 6 kampe i træk i Premier League har Manchester United deltaget i målrige fodbold kampe med mindst 3 mål.
  3. De seneste 4 kampe i træk har Manchester City spillet målrige kampe med mindst 3 mål.
  4. Manchester United har i denne sæson på hjemmebanen Old Trafford scoret 7 mål i 4 kampe, dvs. 7/4=1,75 mål pr. kamp i gennemsnit. I sidste sæson var mål gennemsnittet for United´s mål på 41/19= 2,15 mål og medtager man udeholdenes mål blev der i hjemmekampene scoret 56/19= 2,95 mål pr. kamp. Old Trafford er en meget målrig hjemmebane!
  5. De seneste 3 hjemmekampe i træk på Old Trafford har ALLE været med et slut resultat på mindst 3 mål.

B  Flot odds til Premier League lokal brag.

  • Spil forslag: Der er ikke så meget at rafle om. Læs punkterne ovenfor 1-5 og spil på OVER 2,5 mål til gave odds på 1,85. Højeste odds fundet her HOVEDTIP

C. Stillingen

Et lækkert og længe imødeset lokalbrag og topkamp ENDELIG igen mellem 2 af Premier Leagues mest magtfulde fodbold giganter. I England er det vel nok den største af alle fodboldkampe. Vi lytter med fra sidelinjen hos bookmakeren. Det skal nok blive underholdende i eftermiddag.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3