top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-10-2015 Napoli - Fiorentina, se kampen GRATIS, målfest i vente

Napoli er på UEFA´s liste over klubber i Europa rangeret som nummer 15. Napoli er et italiensk storhold og internationalt er det kun Juventus, som er rangeret højere end Napoli. Napoli er faktisk rangeret højere end topklubberne Manchester United (20)  og Manchester City (18). Dagens modstander Fiorentina (33) har startet sæson 2015/16 i serie a med fyr og flamme. Fiorentina ligger nummer 1 med 18 point og en målscore på 14/4.
 • Se kampen gratis her: Gratis live streaming af serie a fodbold kampen Napoli – Fiorentina klokken 15:00 søndag eftermiddag 18 oktober 2015 hos denne bookmaker. Husk det er helt gratis at se med, når man først er logget ind. Gratis TV link.
Det er derfor en fodbold kamp i dag, hvor det er spillere fra ”næsten” øverste hylde vi kan forvente fodbold lækkerier fra i dag. Efter mål vanviddet i går (Tænker især på FC Barcelona kampen - vanvittig Neymar målfest - 4 kasser ene mand!), så har jeg valgt at sætte fokus på en kamp i dag, hvor jeg forventer mange mål igen. Du kan læse mere længere nede hvorfor, at det er der, jeg synes det mest sandsynlige spil ligger i dag.

TV - INFO - Gratis serie a fodbold

 • Kampstart: 20. oktober 2015 klokken 15:00
 • Dagens serie a TOPBRAG: Napoli - Fiorentina
 • TV info: Bookmakeren bet365 viser serie a kampen gratis - se eksempel på screenshot fra live streaming tjenesten hos bookmakeren nedenfor. Se selv med (klik på live billeder i øverste højre hjørne inde på hjemmesiden og log in med dit brugernavn - det er 100% gratis at se fodboldkampen)

1. Jeg er Fiorentina supporter

Vinderstime på 91,66% 

 • Fakta: Fiorentina har vundet 11 af deres seneste 12 serie A kampe.
 • Spilforslag: Snup et gigant odds på udesejr og 2-tal til Fiorentina på 5,50. Højeste odds

Fiorentina er stærke offensivt OG defensivt

 • Fakta: Fiorentina har serie A´s mest solide defensiv. Der er blot scoret 4 mål på dem i denne sæsons første 7 kampe. Ingen andre klubber har så få scoringer imod sig. Sammenholder man det med, at Fiorentina med sine 14 scoringer i denne sæson, så er det åbenlyst hvorfor Fiorentina i øjeblikket topper den italienske serie A. Klubben har 6 sejre og 1 nederlag.  Uafgjort er IKKE en mulighed for denne klub. Fiorentina er i topform.
 • Spilforslag: Spil dobbeltchancen at Fiorentina vinder eller minimum får uafgjort til odds 2,25. Bedste odds i dag her.

2. Jeg er Napoli fan 

Napoli har statistisk overtag

 • Fakta: De seneste 3 møder mellem Napoli og Fiorentina har resulteret i napolitansk sejr. Napoli har ovenikøbet hjemmebanefordel.
 • Spilforslag: Derfor – spil på at Napoli snupper de 3 point i dag og få et 1-tals odds til 1,67. Bedste odds her.

Napoli får point i 92,31% af kampene på Stadio San Paolo

 • Fakta: Napoli har ”næsten” et fort på hjemmebanen Stadio San Paolo, idet 12 af klubbens seneste 13 hjemmekampe har resulteret i point.
 • Spilforslag: Spil dobbeltchancen at Napoli IKKE taber til Fiorentina i dagens topkamp og få odds 1,20 på at Napoli ”vinder eller uafgjort”. Klart bedste odds3. Jeg elsker blot serie A og vil have det mest sandsynlige odds

a.  Masser af mål i 93,75% af kampene

 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 15 af Napoli´s seneste 16 fodbold kampe i serie A.

b. 8 hjemmekampe i træk med mange mål

 • Fakta: Napoli har i den grad mål i støvlerne på hjemmebanen Stadio San Paolo. De har de seneste 8 fodbold kampe i træk scoret minimum 2 mål på eget græstæppe.

c. Scorer 2,29 mål pr. kamp!

 • Fakta: Napoli har serie A´s anden mest effektive offensiv med 16 mål i denne sæsons første 7 kampe. Det er i gennemsnit 2,29 mål pr. kamp fra napolitanerne.

d. Napoli scorer 3 mål HVER gang de spiller på eget græs!

 • Fakta: Napoli har spillet 3 hjemmekampe i denne sæson. Det er blevet til 9 mål, så 9/3= 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.

e. Enormt mange mål i 88,88% af kampene

 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 8 af Fiorentina´s seneste 9 udekampe i serie A. Det har derfor ALTID været meget seværdige fodbold kampe med masser af mål – så fodbold fans af serie A, det er i dag, der er topkamp med mange mål i vente!

f. Forvent mindst 2 kasser fra Fiorentina denne søndag eftermiddag

 • Fakta: Fiorentina har en af serie A´s mest giftige og effektive offensive mandskaber i øjeblikket og 3 kampe i træk har klubben fundet netmaskerne minimum 2 gange. Alle forventer mål fra dem, idet de med 14/7 =2 også har et gennemsnit på 2 mål pr. kamp i denne sæson. Det er faktisk efter italienske forhold et vanvittigt gennemsnit. I sidste sæson havde topholdet Juventus med et gennemsnit på 1,89 scorede mål pr. kamp det højeste gennemsnit når man betragter antal mål en klub har scoret.

4. Spilfidus med odds begrundet i statistik

Spilforslag: Derfor – Punkterne a,b,c,d,e,f gør, at denne eftermiddags italienske topbrag bør blive en seværdig og målrig kamp. Husk alle kan se den gratis hos den bookmaker, der er omtalt på denne side.


 

5. Stillingen i serie A

 • Det er 2 af serie A´s mest sprudlende og giftige offensive målkonger, der i dagens eftermiddags kamp møder hinanden på Napoli´s græs tæppe. Fiorentina har scoret 14 mål, mens Napoli har lavet 16 mål. Fiorentina er desuden en klub der altid går ALL IN og de går helt sikkert efter de 3 point i dag. Om de vinder er en anden sag - men mål skal der nok komme og jeg forventer flere - jævnfør statistikken ovenfor.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3