top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-10-2015 Real Madrid – Levante & FC Barcelona – Rayo Vallecano, se kampene GRATIS her

Cristiano Ronaldo, Suarez og Neymar på hjemmebane i dag i deres respektive klubber – se med gratis. I dag er der endelig topfodbold igen fra alle de store ligaer i Europa efter landskampene. Der er gratis live streaming af alle fodbold kampene fra den spanske La Liga denne lørdag og den tyske Bundesliga plus flere fra bet365.
Der er så mange seværdige kampe  at vælge i mellem i dag den 17 oktober 2015, så vælger at sætte fokus på 2 fodbold kampe, hvor der kan forventes målchancer i hobetal samt mange mål. Fodbold er bare lidt sjovere, når der bliver scoret mange mål.
De 2 fodbold kampe i dag på denne side af Bookmaker er ”Real Madrid – Levante” og ”FC Barcelona – Vallecano”. Forvent top underholdning og MANGE mål.

TV - INFO - Gratis La Liga fodbold med Real Madrid OG FC Barcelona

 • Kampstart: 17. oktober 2015 klokken 16:00 (Real Madrid – Levante) og klokken 20:30 (FC Barcelona – Rayo Vallecano)
 • TV info: Bookmakeren bet365 viser La Liga kampene gratis - se eksempler på screenshots fra andre La Liga kampe nedenfor. Se selv med (klik på live billeder i øverste højre hjørne inde på hjemmesiden og log in med dit brugernavn - det er 100% gratis at se fodboldkampen)
Eksempel: En Real Madrid kamp mod Granada
Eksempel: En FC Barcelona kamp mod Sevilla

1.  La Liga – Verdens bedste fodboldspillere

Den spanske La Liga har de ypperste, mest talentfulde, teknisk begavede og elegante fodboldspillere i verden. De 2 mest berømte og populære klubber i verden er i øjeblikket Real Madrid og FC Barcelona og udover succesen såvel nationalt og internationalt, så spiller verdens 2 største fodbold profiler også i disse 2 topklubber.

2.  Real Madrid - Levante, 16:00

Real Madrid har målmaskinen og mode ikonet Cristiano Ronaldo, der er topscorer i La Liga de 2 seneste sæsoner i træk OG han er oveni i det blevet hædret som verdens bedste fodboldspiller i 13/14 og 14/15.

A. Real Madrid´s 5 sejre i træk

 • De 5 seneste opgør mellem Real Madrid og Levante er alle med et slutfacit på sikker sejr til Real Madrid. Sejrene til Real Madrid var på 2:0, 5:0, 3:0, 3:2, 5:1.

B. Mange mål i 80% af fodbold kampene

 • De seneste 4 af 5 opgør mellem disse 2 klubber siden 6. april 2013 er alle sluttet med OVER 2,5 mål.
   

C. Santiago Bernabeu har i gennemsnit 4,2 mål pr. kamp

 • I sæsonen 2013/14 blev der på Real Madrid´s hjemmebane Santiago Bernabeu i gennemsnit scoret 4,2 mål pr. kamp. I sæsonen 2014/15 blev der i 19 hjemmekampe i gennemsnit scoret ligeledes scoret 4,2 mål pr. kamp. I denne sæson 2015/16 er der blot spillet 3 hjemmekampe på Santiago Bernabeu, men blot i gennemsnit 2 mål pr. kamp. Det er usandsynligt at det fortsætter med så få mål.

D. Odds forslag

 • Derfor – jeg vurderer at Levante er en oplagt modstander at score mange mål på og det begrundes både i hjemmebane statistik fra de seneste 2 år sammenholdt med klubbernes indbyrdes møder i nyere tid. Odds på OVER 2,5 mål er på 1,28 , hvilket er meget, meget sandsynligt. Den kan sagtens gå højere op, så tjek live betting ud mens kampen er i gang, hvis du er ”grådig” og vil have et højere odds. SPIL HER3. FC Barcelona - Rayo Vallecano, 20:30

FC Barcelona har målmaskinen Lionel Messi, der er i særklasse teknisk overlegen og gang på gang viser sine legende og  yderst delikate driblinger og uforudsigelige ryk. FC Barcelona er dog mere end Lionel Messi, som i disse dage er skadet og det åbner helt nye muligheder i front, hvor Neymar og Suarez, der ligeledes er verdens stjerner, ikke længere blot kan vente på at Messi nok skal klare skærene, hvis en modstander har ”parkeret” bussen foran mål. En Suarez virker faktisk ofte meget tændt og engageret og han er i min bot den mest sandsynlige første målscorer til odds 3,60.

A. FC Barcelona: Vundet de seneste 5 kampe i træk OG målscore på 21:2.

 • Rayo Vallecano har den værst tænkelige historik mod FC Barcelona. Siden 17. marts 2013 har de spillet 5 fodbold kampe mod FC Barcelona og samtlige kampe er sluttet med nederlag og 4 af dem endda i meget målrige kampe. Målscoren i de 5 kampe er på 21:2.

B. Mere end 4 mål i gennemsnit på camp Nou

 • I sæsonen 2013/14 blev der på FC Barcelona´s hjemmebane Camp Nou i gennemsnit scoret 4,16 mål pr. kamp. I sæsonen 2014/15 blev der i 19 hjemmekampe scoret 85/19= 4,47 mål pr. hjemmekamp. I denne sæson er der i de 3 første hjemmekampe scoret 3 mål pr. kamp.

C. Odds forslag

 • Derfor – dagens modstander har alle odds i mod sig på Camp Nou. FC Barcelona vinder kampen sikkert og statistisk set er det en kamp der bør give minimum 3 eller flere mål. Et enormt sandsynligt odds er igen OVER 2,5 mål til odds 1,22. Overvej desuden begge odds i ét væddemål på denne side 1,28 X 1,22 = 1,56. Højeste odds HOVEDTIP

 

4. Stillingen i La Liga

Stillingen er tæt i toppen af La Liga. I dag må man forvente at RM og FCB begge vinder med mange mål. Eftersom de 2 andre topkandidater møder hinanden i morgen, vil tabellen i aften være med RM på 1. pladsen og FCB på 2. pladsen.

 

 5. Live update

Real Madrid har vundet og i Barcelona kampen er der ren målfest. Tillykke med gevinsterne til alle jer der fulgte med i odds forslagene ovenfor. ALLE odds gik hjem OGSÅ hovedtips.
 • Neymar har netop scoret sit 4. mål i træk i denne kamp i det 70. minut. Forstår godt at spillerne er glade. Det er jo helt vanvittigt. Virkelig god fodbold kamp.
 • Se selv gratis med her.
 • Ren legestue nu 5:1. Suarez kommer på tavlen i det 77. minut efter assist af Neymar. I målet til 4:1 var det omvendt. Messi er IKKE savnet i dag - de andre konger kan sagtens uden ham. SÅDAN. KLASSE, KLASSE, KLASSE.
 • Håber virkelig, virkelig I var mange der var grådige og gik efter flere end de 3 mål. Der er netop scoret igen. Hold kæft for en go´ gang fodbold. Denne gang var det Rayo Vallecano der gispede igen. Stillingen er 5:2.
 • Fodbold kampen er slut og alle odds gik hjem på denne side. Virkelig en fed fodbold dag med god underholdning og tendenser der blot fortsatte. Vi ses til næste kamp.
 • Slutfacit 5:2.
 • Livebetting, Livestreaming og odds til odds forslag på denne side. Alt kan ses gratis hos bookmakeren bet365 her. Til næste gang - giv dig selv en gave og få en gratis konto hos denne bookmaker. Ren underholdningsmaskine for alle fodbold fans der elsker odds og gratis sports tv og i særdeleshed fodbold. TILMELD DIG HER
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3