top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

27-09-2015 Bundesligaen, La Liga og serie a, SE GRATIS LIVE STREAMING TV søndag aften fra de største ligaer i Europa.

Blandede bolcher til denne søndag med gratis live streaming fra Bundesligaen, serie A og La Liga. Hovedparten af de helt store klubber spillede deres liga kampe igår lørdag, men i dag har vi set med danske øjne både New Firm samt et par interessante kampe fra flere af de største ligaer i Europa at underholde os med – helt gratis. Den eneste reelle udfordrer til Bayern München , dvs Dortmund, skal i dag i kamp. Det bliver efter alt at dømme en målrig og underholdende kamp, som bliver streamet live fra klokken 17:30. Når klokken nærmer sig 20:30 er det den spanske La Liga der har en bundkamp på programmet og hvis den ikke har interesse, så skift over på serie A og se en regulær topkamp mellem Inter og Fiorentina. Alle kampene kan ses gratis og i kommentar felterne er der forslag til odds, som inspiration til alle der vil have lidt ekstra spænding til aften kaffen. God kamp.

Gratis fodbold fra de største ligaer i Europa – Se med

Et par gratis særligt udvalgte fodbold kampe fra Bundesligaen, serie A og den spanske La Liga i dag søndag den 27. september 2015.

Dem skal jeg selv se,

Bundesligaen
17:30 Dortmund – Darmstadt
Kommentar: Dortmund har en hjemmebane statistik på Signal Iduna Park på 3 sejre af 3 mulige og en målscore på 10:1. Ialt har Dortmund en målscore i denne sæson på 19:4 mod Darmstadt´s 6:7. Dortmund er en klar favorit i dagens kamp mod oprykkerklubben Darmstadt. Det mest oplagte spil i denne kamp er OVER 2,5 mål til odds 1,40. HØJESTE odds her.La Liga (Spanien)
20:30 Real Sociedad – Athletic Club
Kommentar: Alt kan ske i denne kamp. 2 klubber fra den sidste fjerdedel af tabellen. Er dog mest tændt på Athletic Club al den stund, at klubben blot har tabt 2 af de seneste 5 kampe mod topklubberne Barcelona og Real Madrid med et enkelt mål.  Et X kan dog heller ikke udelukkes og se seneste 3 møder mellem disse 2 klubber er sluttet 1:1. Et odds på 1:1 er på 6, mens en sejr til Athletic Club og 2-tal giver odds 3. Højeste odds.
Serie A (Italien)
20:45 Inter – Fiorentina
Kommentar: Det er 2 formstærke klubhold der møder hinanden. Inter og Fiorentina ligger på henholdvis en 1. plads og en 2. plads i serie A. Inter har vundet 5. kampe i træk, mens Fiorentina har vundet 4 kampe og indkasseret et enkelt nederlag. På den lidt længere bane har Fiorentina faktisk vundet 9 af klubbens seneste 10 serie A kampe, så denne kamp er en vaskeægte topkamp mellem 2 klubber i storform. En point deling og et ”X” til odds 3,60 er det mest sandsynlige. Højeste odds.

+ mange flere.Gratis live streaming fra de største ligaer i Europa

  • Alle kampene ovenfor bliver streamet gratis på bet365 i dag søndag 27. september 2015.
  • Se gratis med her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3