top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-09-2015 FC Barcelona - Las Palmas, se KAMPEN GRATIS her

Las Palmas er nyoprykker fra den spanske næstbedste række Segunda Division. Klubben har som nyoprykker klaret sig ganske flot med 1 sejr, 2 uafgjorte og blot 2 nederlag her i startfasen. Klubben ligger på en 12. plads med 5 point – målscoren er på 5:5. Las Palmas har uden tvivl haft hovedfokus på en solid defensiv.
I dag er det FC Barcelona der ligger græs til og det må forventes, at FCB stjernerne er topmotiverede efter fadæsen og nederlaget på 4:1 fornylig mod Celta Vigo og danske Wass. FC Barcelona ligger i øjeblikket på blot en 5- plads i La Liga og målscoren lyder på lidet flatterende 9:6. Til sammenligning har Real Madrid en målscore på 14:1. Derfor – forvent et målshow uden lige i dagens kamp, fordi det er et krav fra såvel publikum og træner og Messi, Suarez og Neymar – der er ingen tvivl om at de har evnerne til at levere. Kampen bliver streamet HELT gratis hos bookmakeren, der bliver henvist til på denne side.

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

Stillingen i La Liga INDEN dagens kamp

FC Barcelona SKAL vinde i dag og det bliver sandsynligvis med mange mål. Vi forventer alle en målrig og underholdende kamp og odds på OVER 2,5 mål er helt ned i 1,25. Til sammenligning giver næsten alle bookmakere odds 4 på OVER 2,5 mål.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3