top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-09-2015 FC Barcelona - Las Palmas, se KAMPEN GRATIS her

Las Palmas er nyoprykker fra den spanske næstbedste række Segunda Division. Klubben har som nyoprykker klaret sig ganske flot med 1 sejr, 2 uafgjorte og blot 2 nederlag her i startfasen. Klubben ligger på en 12. plads med 5 point – målscoren er på 5:5. Las Palmas har uden tvivl haft hovedfokus på en solid defensiv.
I dag er det FC Barcelona der ligger græs til og det må forventes, at FCB stjernerne er topmotiverede efter fadæsen og nederlaget på 4:1 fornylig mod Celta Vigo og danske Wass. FC Barcelona ligger i øjeblikket på blot en 5- plads i La Liga og målscoren lyder på lidet flatterende 9:6. Til sammenligning har Real Madrid en målscore på 14:1. Derfor – forvent et målshow uden lige i dagens kamp, fordi det er et krav fra såvel publikum og træner og Messi, Suarez og Neymar – der er ingen tvivl om at de har evnerne til at levere. Kampen bliver streamet HELT gratis hos bookmakeren, der bliver henvist til på denne side.

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

Stillingen i La Liga INDEN dagens kamp

FC Barcelona SKAL vinde i dag og det bliver sandsynligvis med mange mål. Vi forventer alle en målrig og underholdende kamp og odds på OVER 2,5 mål er helt ned i 1,25. Til sammenligning giver næsten alle bookmakere odds 4 på OVER 2,5 mål.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3