top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-09-2015 Vilde fakta (3 stk. ) med odds til fodbold lørdag 26. september 2015

Endelig weekend igen og en masse ligaer i europæisk fodbold kører i dag og i morgen i højeste gear. På denne side er der taget udgangspunkt i 3 fakta, som er ganske interessante, idet det er ganske sandsynligt, at tendenserne fortsætter. Har forsøgt at hente lidt statistisk guf fra ikke så belyste ligaer i det danske medie billede. Eksempelvis har klubben Brentford en meget underholdende tendens på sin hjemmebane, mens der i Skotland siden 2012 har været en klub der nationalt er mere enevældig end FCB og FCK er det i deres respektive lande.

1.  Brentford – Sheffield Wed, kampstart 16:00 med gratis streaming

13 kampe i træk med mange mål på Griffin Park

 • Fakta: Brentford spiller i den engelske næstbedste række Championship og det er altid enormt underholdende og målrige kampe, som hjemmepublikummet får serveret. De seneste 13 hjemmekampe i træk er der scoret OVER 2,5 mål i Brentford´s kampe på Griffin Park.
 • Derfor: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,80. (Højeste odds fundet her)
Gratis streaming: Se kampen – Denne kamp bliver streamet gratis på bet365 klokken 16:00 lørdag eftermiddag. Grib muligheden for at se gratis fodbold fra en anden liga end de fodbold ligaer, du plejer at følge. Se med her  (bet365 --> fodbold --> Storbritannien -->England – Championship --> Brentford v Sheff Wed )

2.  Celtic – Hearts, kampstart 16:00, Skotland Premiership

Celtic er enevældig i den skotske Premiership med sejre i de seneste 82,14% af kampene

 • Fakta: Celtic har vundet 23 af klubbens seneste 28 kampe i den skotske Premier League / Premiership.
 • Fakta: Celtic og Hearts har mødt hinanden 5 gange siden 1. december 2013. Celtic har vundet alle 5 kampe med en målscore på 18:0.
 • Fakta: Celtic  har i denne sæson en hjemmebane statistik på 4 sejre i 4 kampe og en målscore på 15:3.
 • Fakta: I sæson 2014/15 var Celtics hjemmebane statistik på 14 sejre, 2 uafgjort og 2 nederlag og en målscore på 50:8.
 • Derfor: Spil på 1-tallet at Celtic vinder til odds 1,22. (bet365 --> fodbold --> Storbritannien --> Skotland – Premiership --> Celtic v Hearts ) (Højeste odds til denne kamp fundet her
Bemærkning: I den skotske Premiership er der reelt kun 1 kandidat til mesterskabet. Efter at Glasgow Rangers tilbage i 2012 blev degraderet til 4. bedste række har Celtic siddet på mesterskabet – det er derfor kedeligt og forudsigeligt, men også relativt sikkert at spille på Celtic.

3.  Real Madrid – Malaga, kampstart 18:15 med gratis streaming

Real Madrid har vundet 87,5% af fodbold kampene på Santiago Bernabeu mod Malaga

 • Fakta: Real Madrid har vundet 21 af klubbens seneste 24 fodbold kampe mod Malaga.
 • Fakta: Real Madrid ligger nummer 1 i la Liga med 13 point, 4 sejre og en enkelt uafgjort – målscore på 14:1.
 • Fakta: Malaga ligger på en næstsidsteplads med 2 point, 2 uafgjort og 3 nederlag – målscore på 0:3!!!
 • Derfor: Spil på Real Madrid hjemmesejr til odds 1,14. (Spil odds OG se fodbold kampen gratis her på bet365) (Højeste odds fundet her)
 • TV: Se med på bet365 --> Fodbold  --> Spanien --> Spanien – La Liga --> Real Madrid v Malaga
Bemærkning: Denne kamp bliver yderst interessant at følge. Statistikken lyver ikke, Real Madrid har historisk vundet ”næsten” hver gang. Malaga er dog et enormt defensivt og dygtigt klubhold, hvilket klubbens målscore giver et tydeligt billede af. Malaga har i 5 kampe IKKE scoret et mål, men endnu mere vigtigt, der er blot scoret 3 mål på dem i 5 kampe i træk ialt. Alle forventer mange mål i denne kamp – men på Camp Nou den 28. august i år  mod Barcelona sluttede kampen mod Malaga med blot 1:0 til Messi og co. DERFOR - 5 målfattige kampe i træk til Malaga.  I dag får man gave odds på 3,10 for UNDER 2,5 mål. Det er et meget godt odds, idet jeg ikke forventer, at Malaga scorer nogen mål overhovedet, mens 1 eller 2 mål på ingen måde er usandsynligt fra Real Madrid. Klar værdi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3