top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

23-09-2015 Celta Vigo – FC Barcelona, SE KAMPEN GRATIS + 2 spilforslag

Danske Daniel Wass skal i aften spille for sit klubhold Celta Vigo mod FC Barcelona. Daniel Wass der tidligere spillede i franske Evian har fundet målet 2 gange allerede i blot 4 kampe. I den seneste kamp mod FC Sevilla var det Wass´scoring til 0:2 der i sidste ende viste sig at være et mål der var 3 point værd.  3 sejre og en enkelt uafgjort er danskerklubbens resultater hidtil i denne sæn og nul nederlag! Dagens modstander er dog af en helt anden kaliber, end nogen af de klubber som Celta Vigo har fået point mod og selvom CV har hjemmebanefordel, er det FC Barcelona, som må bære favorit værdigheden i denne kamp. Messi, Neymar, Suarez og alle de andre stjerner er med garanti kommet til Estadio Municipal de Balaidos for at hente 3 point.
  • Kampstart: 20:00 den 23. september 2015

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

CHOK - Barcelona er allerede bagud 2:0  - Livebetting er nu en oplagt mulighed - odds er vanvittige lige nu på FCB. Først scorer Celta Vigo´s Duran Nolito i det 26. minut og blot 4 minutter senere er det Iago Aspas der laver et fantastisk mål. Målmand snydt!!!
FC Barcelona er bagud 3:0. Wass og hans klub kammerater er ved at slå FCB. Aspas scorede i det 56. minut til 3:0. Stillingen er stadigvæk 3:0 efter 72 minutters spil.
Neymar udligner til 3:1 efter assist af Messi - Kampen er IKKE slut endnu - der kommer flere mål - helt sikkert - kampen koger.
Kampen bør være afgjort - 4:1 til Celta Vigo efter scoring af Guidetti.

Spilforslag

Hvem vinder kampen?

  • Det er enormt godt betalt at få odds 1,50 på 2-tal og Barcelona sejr. Celta Vigo er ikke en top 3 kandidat til den endelige stilling i La Liga. Desuden er FC Barcelona så småt ved at komme op i gear og score mange mål – det så vi for et par dage siden hvor Levante blev tæsket 4:1.

Hvem scorer mål?

  • Messi scorer når som helst giver odds 1,66. Scorer Messi først er odds 3,75.
  • Daniel Wass scorer først til odds 11 og når som helst til odds 3,75. 
NB: Bedst til livebetting er bet365 (har flest kunder i Europa)  og Tipico (sværvægter i Tyskland).

Formen

4 sejre i træk til FCB og 3 sejre og 1 uafgjort til Celta Vigo. Begge klubber er ubesejrede i denne sæson - det er derfor en topkamp i dag mellem 2 stærke mandskaber.

Stillingen i La Liga

Inden dagens fodbold kamp.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3