top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-09-2015 Kampstart 18:00 Brøndby - FC Midtjylland, Dagens bedste og mest sandsynlige odds 1,48

Brøndby og FCM er begge 2 formstærke superliga klubber, som kommer til at stå over for hinanden i dag på Brøndby stadion. FCM er gjort til favoritter til denne fodbold kamp af bookmakerne og det er ikke ret tit man ser det. En hjemmesejr til Brøndby er derfor helt oppe at ringe i odds 2,70. En udesejr og FCM giver til sammenligning 2,55. Det er dog ingen af de 2 odds, som jeg selv finder mest attraktive til denne kamp – hvor alting kan ske! Læs mere nedenfor.

Gode bookmakere til denne topkamp i superligaenOdds og statistik

A Jeg er FC Midtjylland supporter (Disse odds er til dig)

1.  Målknappe kampe 100% de seneste 5 kampe i træk

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i FCM´s seneste 5 superliga fodboldkampe i træk.
 • Spil på få mål endnu engang til odds 1,75 for UNDER 2,5 mål. Spil det her.

2.  FCM er ubesejret 100% & nul scoringer i 71,42% af deres kampe

 • Fakta: FC Midtjylland er enormt sikre i den defensive disciplin, idet Danmarks førende superliga klub i 5 af deres 7 seneste fodbold kampe  har holdt modstander klubben fra at score på dem.
 • Fakta: FCM er ubesejret i superligaen 8 fodboldkampe i træk.
 • Derfor: Spil på at FCM ikke får nogen scoringer imod sig og snup et favorabelt odds i dobbeltchancen at FCM blot ikke må tabe, men vinde eller få uafgjort og scor et odds på 1,48. Spil det her.B Jeg er Brøndby supporter (Disse odds er til dig)

3.  Ingen kan score på Brøndby 100%

 • Fakta: Brøndby er formmæssigt defensivt inde i en ganske stabil periode, idet klubben de seneste 3 superliga kampe i træk har lukket fuldstændigt af foran eget mål og dermed har "holdt nullet".
 • Derfor: Spil på at Brøndby på hjemmebane IKKE taber men i stedet vinder eller minimum får uafgjort og snup et odds på dobbeltchancen fra bet365 på 1,55. Spil det her

4.  Vinder hver gang – 100%

 • Fakta: Brøndby er offensivt også enormt formstærke i øjeblikket, idet klubben har vundet de seneste 3 kampe i træk over henholdsvis Viborg, SønderjyskE og FC Nordsjælland.
 • Derfor: Spil på hjemmesejr og 1-tal til odds 2,70.

C Indbyrdes opgør mellem Brøndby og FCM

 • De indbyrdes møder mellem 2 af Danmarks største klubber giver ikke en klar indikation om et overtag psykologisk til en af klubberne. Dette er en fodboldkamp, hvor alt kan ske.

D Stillingen i superligaen

FCM er allerede stukket af fra de andre bejlere til det danske mesterskab i fodbold. Brøndby er 7 point efter, mens FCK er 8 point efter og superligaen er "næsten" lige begyndt. FCM har vist voldsom styrke og stabilitet her i startfasen trods det at klubben også er med på den internationale fodbold scene.

E Mest sandsynlige odds og hovedtips til denne superliga kamp

 • Fakta: FCM er tophold i superligaen. De har endnu ikke tabt en fodboldkamp i denne sæson.
 • Derfor: Med klubbens nuværende form vurderer jeg heller ikke, at de kommer til at tabe i dag. Det er derfor yderst gode odds man får på, at FCM blot ikke skal tabe i dag og så får man odds 1,48, se oppe under punkt A. Spil det odds hos enten bet365 eller Tipico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3