top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01 20:30 Atletico Madrid – FC Barcelona – Verdensklasse fodbold med Messi, SE KAMPEN GRATIS her

FC Barcelona har verdens stærkeste angreb personificeret af Luis Suárez, Junior Neymar og MEGA profilen Lionel Messi. I den seneste sæson 2014/15 scorede verdens bedste angribere 110 mål i La liga´s 38 turneringskampe. Det er næsten 3 mål pr. kamp. Det er vanvittigt og enormt underholdende at se på. Barcelona er uden tvivl et af de bedste fodbold hold i verden og når klubbens boldbesiddende pasningsfodbold og spillernes kombinationer og finurlige tekniske genialiter udspiller sig, så er man i den grad underholdt. Denne lørdag aften er det Atletico Madrid, der får besøg af verderns stjernerne fra FC Barcelona og det plejer at være en stor mundfuld for Atletico Madrid – idet de 4 seneste møder alle har resulteret i FC Barcelona sejre OG Messi har scoret mål i de fleste af dem. Derfor – forvent en STORKAMP denne lørdag aften mellem Atletico Madrid, der vandt La Liga i sæson 2013/14 og FC Barcelona er der regerende La Liga mestre og Champions League mestre. Det bliver ikke større.

TV - INFO - Her kan du se La Liga fodbold med FC Barcelona OG det er GRATIS

A. FC Barcelona – Messi bliver stjernen i aften!

 • Der er 2 verdens stjerner i international fodbold i øjeblikket og det har snart været tilfældet i mange år. Den ene hedder Cristiano Ronaldo og han har på overlegen vis netop scoret 5 mål på udebane for sin klub Real Madrid mod Espanyol i den spanske La Liga i dag den 12. september 2015.
 • Den anden verdens stjerne i fodbold hedder Lionel Messi og han skal spille for sin klub FC Barcelona lørdag aften klokken 20:30 mod Atletico Madrid. FC Barcelona er regerende spanske mestre og Champions League vindere 2014/15 og de er også favoritter til at vinde begge mesterskaber i denne sæson. Messi kommer til at træde i karakter i aften og får formentlig scoret sit første La Liga mål i denne sæson.
 • Lionel Messi har scoret i 3 af de seneste 4 fodbold kampe i dette kalender år mod NETOP Atletico Madrid, så alene det er en indikation af, at Messi har et godt tag på det forsvar, som Atletico madrid disker op med. Desuden har Atletico et svagere mandskab denne sæson efter 3 af de bærende kræfter i Atletico har forladt klubben. Arda Turan, Mario Suarez og Miranda er tabet af dem netop det der gør, at Messi og co ikke blot vinder i dag, som de plejer at gøre – men i stedet laver et målshow? 
 • HUSK DET ER GRATIS LIVE FODBOLD: Se Lionel Messi gratis på bet365 TV LINK.

B.  Statistik og spil forslag

Jeg holder med Barcelona

1. Barcelona har vundet 90,90% af sine udekampe i La Liga OG vinder 100% over Atletico i dette kalender år

 • Fakta: Barcelona har vundet 10 af klubbens seneste 11 udekampe i La Liga.
 • Fakta: Siden 11. januar 2015 har Barcelona vundet ALLE 4 fodboldkampe i træk over Atletico Madrid.
 • Derfor: Spil på at Champions League vinderne Barcelona i sæson 2014/15 snupper endnu en udesejr til gaveodds på 2,20.

2. Messi har scoret i 75% af klubbernes indbyrdes kampe i dette kalenderår 2015

 • Fakta: Real Madrid har netop vundet 0:6 i La Liga over Espanyol. Cristiano Ronaldo scorede 5 mål. I øjeblikket er der 2 fodbold spillere, som er må betegnes som værende verdens bedste. Ronaldo er den ene og den anden hedder Lionel Messi. Messi har ENDNU ikke scoret i år i La Liga. Det er uvant og meget usædvanligt og med det målshow Ronaldo netop har vist hele verden på bet365 (hvor kampen blev streamet helt gratis) så må det forventes at den lille troldmand må være enormt motiveret til fodbold kampen denne lørdag aften.
 • Fakta: Lionel Messi har scoret mål i 3 af de seneste 4 fodboldkampe i år mod Atletico Madrid.
 • Derfor: Spil på at Lionel Messi scorer det første mål til odds 4,50.
 • Derfor: Spil på at Lionel Messi scorer når som helst til odds 2,20.

3. Barcelona har nul scoringer imod sig i 88,88% af La Liga fodbold kampene

 • Fakta: Barcelona har holdt nullet i 8 af klubbens seneste 9 La Liga fodbold kampe.
 • Derfor: Spil dobbeltchancen, at Barcelona IKKE taber men vinder eller får uafgjort mod Atletico Madrid til oddset 1,29.

Jeg hader Barcelona

4. Atletico er ubesejret i 94,74% af sine hjemmekampe på Vicente Calderon

 • Fakta: Atletico Madrid er ubesejret i 36 af klubbens seneste 38 hjemmekampe i La Liga.
 • Derfor: Spil dobbeltchancen, at Atletico madrid vinder eller får uafgjort til odds 1,70.

5. Nul scoringer imod sig i 75% af La Liga fodbold kampene

 • Fakta: Atletico Madrid har en særdeles velfungerende defensiv og har i 6 af de seneste 8 La Liga fodbold kampe holdt nullet.
 • Derfor: Spil dobbeltchancen, at Atletico endnu engang som de oftest har gjort formår at holde nullet og få et odds på 1,70 på at Atletico IKKE taber.

Hvad er mest sandsynligt

6. Få mål i 80% af indbyrdes kampe

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 8 af de seneste 10 møder mellem Atletico Madrid og Barcelona.
 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 6 af Atletico´s seneste 7 hjemmekampe i La Liga.
 • Derfor: Spil på en målknap fodbold kamp med UNDER 2,5 mål til odds 1,70.
Service oplysning:

C.  Indbyrdes kampe & mange mål

 • Fakta: Barcelona har vundet de seneste 4 fodbold kampe i træk
 • Fakta: Atletico Madrid og FC Barcelona har de seneste 5 kampe i træk spillet få mål, mange mål, få mål, mange mål, få mål så fortsætter denne tendens, så er der mange mål i vente.
 • Fakta: Husk desuden det er 2 mester klubber der mødes i aften:  Atletico vinder af La Liga i 2013/14 og FC Barcelona vinder af La Liga i 2014/15

D. Stillingen i La Liga

Fakta & motivation: Barcelona SKAL vinde fodbold kampen lørdag aften, hvis de vil slås med Real Madrid om La Liga mesterskabet. Desuden må man formode at Lionel Messi kommer til at score mål i dag eftersom han i tidligere sæsoner ALTID har scoret mange mål. Det gør formentlig Messi ekstra motiveret, at hans evige rival Cristiano Ronaldo i dagens La Liga kamp mellem Espanyol – Real Madrid scorede 5 mål!
 • Fakta: Alle odds på denne side er fra bet365. Husk desuden at få - Gratis 1000 kroner bonus til denne fodboldkamp.

E. Live opdatering af kampen

Først scorer Fernando Torres i det 51 minut og blot 4 minutter senere sparker Neymar brilliant bolden ind på frispark til 1:1. FANTASTISK KAMP.
Messi har netop scoret til 1:2 i det 77. minut efter at have fået bolden serveret af Luis Suarez. Fabelagtigt - jubiiiiiii. Tillykke med gevinsterne til alle der "Jeg holder med Barcelona"
Barcelona er møggode - stadigvæk dog 1:2
Kampen slutter 1:2 til FC Barcelona.
En meget glad Neymar bliver interviewet efter kampen. Neymar siger blandt andet, at Messi er hans helt store forbillede. Messi han er også helt fantastisk - det er vi mange, der mener. Håber du fik set begge topkampe i dag - Ronaldo´s 5 kasser i den anden La Liga kamp med Real Madrid - det var også mega god fodbold på bet365. Glæder mig allerede til de næste kampe og snart er der også Champions League - huuh. Det er for fedt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3