top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-09-2015 SKÆBNEKAMPEN i fodbold, EM 2016 Armenien – Danmark, spil de mest sandsynlige odds, kampstart 18:00 den 7. sept. 2015

Danmark spillede i Parken fredag aften den 4. september 2015, 0:0 mod Albanien. Det betyder, at Danmark og Albanien stadigvæk begge har 11 point og kampen om andenpladsen i gruppe I spidser til. Det er et krav, at Danmark vinder mandagens nøglekamp mod Armenien, hvis målsætningen om dansk deltagelse til EM2016 i fodbold skal nåes. Statistikken er dog set med danske øjne med os, idet såvel tidligere opgør som dagsformen det seneste års tid indikerer, at Danmark har særdeles gode chancer for at trække det længste strå i mandagens skæbne landskamp. Der er masser af potentielle odds, der kan gå hjem til landskampen mod Armenien. Læs længere nedenfor hvad der er de mest sandsynlige odds.

Højeste odds til EM 2016 - plus mest avancerede bookmaker til et dansk publikum

 • Alle odds på denne side er fra avancerede og propfyldte bet365 med al deres statistik og gratis livestream tjenester – vel nok bedste bookmaker i dag i DK – her spiller alle de kloge!

1.  Fakta til at begrunde valg af odds til EM2016 kvalifikations kampen mellem Armenien - Danmark

 • Fakta:  Danmark har mødt Armenien 5 gange siden 16. august 1995. 4 sejre til Danmark og et famøst 4:0 nederlag på hjemmebane i Parken.!!!
 • Fakta:  Armenien har et par klassespillere eksempelvis Henrik Mkhitaryan, men bortset fra dem er Danmark spiller for spiller et klart stærkere landshold – det vidner favorit værdigheden til Danmark også om.
 • Fakta:  Siden 7. september 2014 har Armenien, hvor Danmark vandt 2:1 i Parken over Armenien, har det armenske landshold spillet en uafgjort og tabt de næste 5 landskampe i træk!
 • Fakta:  Armenien har tabt 6 af landets seneste 7 EM landskampe.
 • Fakta: Danmark har alt at spille for, mens Armenien intet har at spille for i denne landskamp udover æren. Danmark må som hold derfor alt andet lige være mere motiveret end Armenien.
 • Fakta:  Armenien ligger på en delt sidsteplads i EM kvalifikationsgruppe I.
 • Fakta:  Danmark ligger på en delt andenplads med Albanien med 11 point.

2.  Sandsynlige odds til Armenien - Danmark

a  Sandsynligt

 • Spil på at Nicklas Bendtner scorer første mål til odds 5,50. (Alternativt Pierre Emile Højbjerg til odds 9,50)

b Mere sandsynligt HOVEDTIP

 • Spil på at Danmark vinder landskampen over Armenien og få et favorabelt odds på 1,90 på 2-tal.

c Mest sandsynligt

 • Spil på at Danmark IKKE taber kampen mod Armenien og odds på dobbeltchancen at Danmark vinder eller uafgjort til oddset 1,20.

3.  Den frække

 • Armenien har slået Danmark en enkelt gang i Parken med cifrene 0:4. Danmark kunne sagtens gøre noget lignende mandag for at ”hævne” hvad der skete 11. juni 2013 og et ciffertips på 0:4 og dansk sejr er helt oppe i odds 34.

4.  Stillingen i gruppe I

 • Danmark er med sine 11 point et tophold i gruppe I. Armenien er med blot 1 point i 6 kampe uden diskussion et bundhold. Det er derfor yderst lukrativt at få et odds på dansk sejr og et 2-tal til odds 1,90.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3