top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18:00 Roma – Juventus , Se denne serie A topkamp gratis søndag aften klokken 18:00

Live opdatering

Efter 47. minutter spillet er det stadigvæk 0:0, så indtil videre er kampen forløbet PRÆCIS som de plejer, når disse 2 topklubber møder hinanden.
  • Se selv med HELT GRATIS hos bet365 her
  • HUSK NU: Husk desuden at der er spansk fodbold også i aften og den bliver ligeledes vist gratis her. Det er Sevilla mod Atletico Madrid & der er kampstart klokken 20:30. Den kamp glæder jeg mig til. Spansk fodbold er ofte meget seværdig.
BANG så er der scoret, idet Roma har bragt sig foran 1:0 i det 61. minut af Pjanic på frispark.
Her tiljubles han af sine medspillere.
Det er netop blevet til 2:0 til Roma ved Dzeko i det 79. minut. Desuden har Juventus fået 2 røde kort - så det kører ikke for den gamle dame. Dybala scorer for Juventus i det 87. minut. Stillingen er nu 2:1 til Roma.  Der er spænding til det sidste om udfaldet af denne kamp. Simpelthen en fremragende fodbold kamp.I den forgangne sæson 2014/15 vandt Juventus suverænt det italienske mesterskab med 87 point. Nummer 2 blev Roma med 70 point. Juventus er presset i dagens kamp, idet de indledte dette års sæson med at tabe 0:1 på hjemmebane mod Udinese. Denne kamp kan ses gratis hos én bestemt bookmaker - læs mere nedenfor hvor og hvordan.

1.  Roma – Juventus bliver vist gratis i aften

TV info: Alle kan se denne kamp GRATIS hos bookmakeren bet365. Juventus er i særklasse den bedste italienske fodboldklub og her spiller adskillige verdensklasse spillere. Se dem alle gratis i aften fra klokken 18:00.

2.  Meget sandsynligt odds til italiensk topkamp mellem nummer 1 og nummer 2 fra sæson 2014/15

  • Fakta:  De seneste 6 fodbold kampe på Roma´s stadion Stadio Olimpico mod dagens modstander Juventus er alle i den målfattige kategori, idet der i samtlige kampe er blevet scoret UNDER 2,5 mål.
  • Fakta:  Roma tabte i den forgangne sæson blot 2 kampe på eget græs. Det vidner om en meget stærk hjemmebane.
  • Tendensen fortsætter:  Spil på endnu en taktisk præget kamp mellem 2 af Italiens største professionelle fodbold klubber og snup et odds på 1,57 for UNDER 2,5 mål. (Højeste odds fundet her)3.  Stilingen i serie A

Juventus tabte sin første kamp på eget græs til Udinese. Trods det resultat er klubben stadigvæk MEGA favorit til at genvinde det italienske mesterskab.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3