top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-08-2015 Swansea – Manchester United, ”En svane der kan dræbe” kampstart 17:00

Swansea der tidligere har haft Michael Laudrup som cheftræner, er en af de Premier League klubber, som Manchester United har haft problemer med i nyere tid. De 2 seneste kampe mellem disse 2 klubber er begge vundet af Swansea – ”en svane der kan dræbe”.
Manchester United er blevet vanæret på Old Trafford med et 2:1 nederlag. Den seneste sejr til Manchester United over Swansea daterer sig helt tilbage til 5. januar 2014. Er overbevist om at Manchester United med sine kvalitets spillere er EKSTRA tændte til dagens fodbold kamp, så Swansea bør ikke hvile på laurbærrene og tro de pr. automatik kan få point i dag trods de har gjort det før.

Spilforslag begrundet i statistik og tendenser med odds

17:00 Swansea - Manchester United

1.  Er du Manchester United Fan? Det her skal du spille på

Buret rent

 • Fakta: Manchester United har holdt "buret rent" i de seneste 4 Premier League kampe i træk. Det vidner om en enormt stærk defensiv organisation.
 • Fakta:  Manchester United har IKKE tabt de seneste 6 Premier League kampe i træk.
 • Tendensen fortsætter: Spil på at der for den 5´te fodbold kamp i træk IKKE bliver scoret på Manchester United og spil dobbeltchancen hos bet365 der hedder Manchester United vinder eller uafgjort til gave odds 1,30. (Højeste odds hos denne bookmaker)

Yderst få mål i Manchester United´s kampe i Premier League

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i Manchester Uniteds seneste 5 Premier League kampe.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på endnu et målfattigt opgør for engelsk fodbolds mest succesrige klub gennem tiderne til odds 1,75 for UNDER 2,5 mål. (Bedste odds fundet her)

2.  Er du Swansea fan? Det her skal du spille på

Ciffertips til odds 13 er faktisk en tendens

 • Fakta: Swansea har vundet 3 ud af de seneste 5 fodbold kampe mod Manchester United. Hver ENESTE sejr over Manchester United var med resultatet 2:1.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på at Swansea endnu engang snupper en 2:1 sejr over manchester United til oddset 13. (Vanvids oddset fundet denne søndag lige her)

3.  Du er ikke fan, men vil spille på det mest sandsynlige

88,88% af indbyrdes kampe er vundet af enten Swansea ELLER Manchester United

 • Fakta:  Siden 17. august 2013 har klubberne Swansea og Manchester United mødt hinanden 5 gange. Swansea har vundet 3 og Manchester United har vundet 2.
 • Fakta: Historisk har Swansea og manchester united mødt hinanden 9 gange ialt. Blot 1 kamp af disse møder er endt uafgjort! 3 sejre til Swansea og 5 sejre til Manchester United.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på dobbeltchancen hos bet365 at enten vinder Swansea eller Manchester United til odds 1,34.

Mange mål i 80% af fodbold kampene

 • Fakta: I 4 ud af klubbernes seneste 5 møder er der blevet scoret mange mål. De seneste 5 kampe er sluttet med cifrene 1:4, 2:1, 0:2, 2:1, 2:1
 • Tendensen fortsætter:  Spil på OVER 2,5 mål til odds 2,05.

 

4.  Stillingen i Premier League INDEN fodbold kampen mellem klubberne

Manchester United er med sine 2 sejre i 3 kampe allerede en af topklubberne i Premier League i denne sæson.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3