top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-08-2015 FCN – Brøndby, fakta og sandsynlige odds, kampstart 16:00 den 30. august 2015

Brøndby ligger allerede nede i bunden af superligaen og tumler rundt på en 8. plads. Det er ikke godt nok, når klubben kvalitativt rent fodbold mæssigt burde være i toppen af dansk fodbold. Agger er tilbage i dag det burde være en klar styrkelse af brøndby. Siden 8. august har klubben også blot tabt en enkelt fodbold kamp, det var til gengæld en ordentlig røvfuld, da PAOK i Europa League kvalifikationen lammetævede og ydmygede Brøndby med sejrs cifrene 5:0. Brøndby fik dog lidt oprejsning i returkampen, der sluttede 1:1. I dag gælder det Superligaen og Brøndby er favoritter.

1.  Fakta og odds på tendenserne fortsætter

16:00 FCN - Brøndby

  • Fakta: Brøndby har Agger tilbage OG klubben har, når man ser bort fra PAOK kampen ikke tabt siden 2. august.
  • Fakta: Den 9. august 2015 var Brøndby bagud i Randers 3:1 , men klubben formåede alligevel at rejse sig og tog derfra med et uafgjort resultat på 3:3. De efterfølgende 2 superliga kampe er BEGGE blevet vundet. 16. august blev Viborg gennemtæsket på Viborg stadion med cifrene 0:4. På Brøndby stadion måtte Sønderjyske forlade fodbold banen med bøjede hoveder efter et 1:0 nederlag. Brøndby´s form i superligaen peger opad.
  • Fakta: FCN tabte til Næstved i DBU pokalen den 25. august. Pinligt, pinligt – MEGA pinligt. Det må alt andet lige have påvirket spillernes selvtillid, at de kan gå hen og tabe til en klub der kvalitativt burde være klasser under FCN.
  • Fakta: Siden 9. marts 2014 har Brøndby og FCN mødt hinanden 5 gange. FCN har blot vundet en enkelt, mens 1 er endt uafgjort og Brøndby har vundet 3. Brøndby har totalt vundet 23 gange, 10 er endt uafgjort og blot 6 sejre til FCN ud af klubbernes 39 møder ialt. Brøndby har altså vundet 59% af opgørene mod FCN, så FCN har statistisk og historisk set haft ganske store problemer mod Brøndby.
  • Tendensen fortsætter:  Spil på at Brøndby snupper den tredje superliga sejr i træk til odds 2,45 på 2-tal. (Højeste odds fundet her)

2.  Mange mål i vente i sjællandsk tvekamp

  • Fakta: Siden 9. marts 2014 har FCN og Brøndby mødt hinanden 5 gange. 4 kampe har været enormt målrige. 1:4, 2:2, 0:3 og 1:3.
  • Tendensen fortsætter: Spil på endnu en underholdende og målrig kamp i det sjællandske fodbold brag og snup odds 2,00 på OVER 2,5 mål.  (Højeste odds fundet her)

 3. Stillingen i superligaen

Brøndby er i fremgang i superligaen med 2 sejre i rap, men de ligger stadigvæk nede på en 8. plads. Det vil klubben gøre alt for at forbedre, så med Agger tilbage på holdkortet, så er der flere indikationer på, at det er Brøndby, der tager stikket i dag. Læs fakta om klubbernes indbyrdes opgør ovenfor.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3