top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-08-2015 AaB – Randers, DET NORDJYSKE BRAG, kampstart 13:30, den 30. august 2015

AaB har haft en nogenlunde superliga opstart, idet et kig i tabellen viser en flot 3. plads. Kigger man derimod på antallet af point, så er 10. point for 6 kampe ikke prangende. Randers har spillet en fodbold kamp færre end AaB, så 7 point efter 5. kampe er derfor nogenlunde samme bedrift som nordjyderne. Jeg vurderer også at styrkeforholdet mellem disse 2 klubber er meget lige, så det er ikke en vinder, jeg kan se der er nogen pil der peger på. Har dog fundet et enkelt ganske fornuftigt odds, som masser af tendenser også peger på. Læs nedenfor hvilke tendenser, som begge disse klubber bidrager til i øjeblikket.

1.  Masser af mål i dagens nordjyske fodbold kamp

13:30 AaB - Randers

  • Fakta:  Aab har i sine møder med Randers på Aalborg stadion næsten tradition for at spille målrige fodboldkampe. I 5 af klubbernes seneste 6 opgør er der blevet scoret OVER 2,5 mål.
  • Fakta:  Randers har vist sig at være ganske effektive offensivt på udebane, idet klubben har scoret mindst 2 mål i de seneste 4 udekampe.
  • Fakta:  AaB i superligaen har de seneste 2 kampe været enormt underholdende at følge. 5 mål ialt mod AGF den 15. august og 6 mål ialt 24. august mod OB. 11 mål i de 2 seneste AaB fodbold kampe – det kan man da vist godt kalde målrige fodbold kampe.
  • Scor kassen på at tendenserne fortsætter:  Spil på OVER 2,5 mål til odds 2,00 (Højeste odds er fundet her)

2.  Superliga tabellen INDEN kampstart den 30. august 2015

FCM er allerede stukket af i toppen af tabellen.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3