top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

GRATIS fodbold denne søndag 30. august 2015 fra Æresdivisionen, italienske serie A og franske Ligue 1

Live opdatering

Av av PSV, efter blot 4. minutter scorer PSV et mål - men et SELVMÅL af Bruma. Efter 12 minutter er stillingen stadigvæk 0:1 til Feyenoord. Live betting går helt amok på denne fodbold kamp netop nu!
Lestienne har gjort det til 1:1 og det er stadigvæk stillingen efter 45 minutter. Bliver ganske interessant at se om PSV kommer igen efter pausen - se den interessante statistik nedenfor. PSV PLEJER at vinde på eget græs... Live betting er et MUST til denne kamp.
Arias gør det til 2:1 til PSV i det 50. minut - det er jo vanvittigt godt :-) Krydser fingre for den holder hjem.
Det er så fedt, det er netop blevet til 3:1 ved Locadia på straffe, sådan godt gået PSV og fed, fed, feeeeeeeed fodbold kamp. Enormt godt underholdt og et resultat der er endnu bedre :-)
Dette er de 3 mest spektakulære fodbold tendenser som den kloge tipster kan vælge at udnytte den 30. august 2015. Det der ovenikøbet gør fodbold kampene endnu mere interessante er, at ALLE kan se dem i aften HELT GRATIS. Læs mere nedenfor hvor og hvordan og glæd dig over gratis bold på skærmen. Det koster ikke en krone!

Gratis fodbold tv – det koster ikke en krone:

  • Det er bookmakeren bet365, som gratis streamer fodboldkampene omtalt nedenfor.
  • 2 step:  Besøg hjemmesiden her, registrer en konto -- > og du klikker på live billeder i øverste højre hjørne. (Der skal være et par kroner på spilkontoen for at give adgang, men det koster ikke en krone at benytte sport og fodbold tv)
  • Gratis fodbold tv via denne hjemmeside

1.  PSV har en vinder statistik på 94,44% på hjemmebanen Philips stadion

16:45 PSV Eindhoven - Feyenoord

  • Fakta: PSV Eindhoven har vundet de seneste 17 af 18 hjemmekampe i den hollandske Æresdivisionen.
  • Fakta: PSV vandt det hollandske mesterskab i sæson 2014/15 med 88 point. Ajax som blev nummer 2 sluttede med blot 71 point. Dagens modstander Feyenoord sluttede på en fjerdeplads med 59 point.
  • Tendensen fortsætter: Spil på at PSV gør som de plejer, vinder på hjemmebane, og snup et gave odds på 1,80 på 1-tallet.

2.  MANGE mål de seneste 10 fodbold kampe i træk – 100%

20:45 Napoli – Sampdoria

  • Fakta: Den italienske serie A er så småt ved at komme i gang og i dag er det 2. runde for Napoli, som de seneste 10 serie A fodbold kampe i træk har deltaget i fodbold opgør med OVER 2,5 mål. Det er ganske interessant og underholdende, at der har været garanti for MANGE mål, hver gang Napoli har været en af klubberne på grønsværen i ganske lang tid. Kampen kan alle i øvrigt se HELT GRATIS, idet bet365 live streamer den til alle deres kunder i aften fra klokken 20:45.
  • Tendensen fortsætter: Spil på et målrigt møde mellem Napoli og Sampdoria og få odds på ca. 1,57 på odds markedet OVER 2,5 mål fra bet365 i kamp nummer 11 i træk.3.  PSG har vundet 100% af sine fodbold kampe i den franske Ligue 1

21:00 Monaco - PSG

  • Fakta: PSG har vundet de seneste 12 Ligue 1 fodbold kampe i træk.
  • Tendensen fortsætter: Spil på at de franske mestre vinder sin 13-ende fodbold kamp i træk til gave oddset 2,00 på 2-tallet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3