top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-08-2015 FCM – FCK , Høje odds på dansk topopgør og HOVEDFIDUS

FCK er på besøg hos FC Midtjylland i aften klokken 18:00 til ”kampen om mesterskabet”.  FC Midtjylland er allerede nummer 1 i superligaen med 12 point efter 4 superliga kampe. FCK forsøger at være med i toppen med 7 point efter 2 sejre og en enkelt uafgjort. Intet er dog afgjort endnu og det bliver spændende – yderst spændende – at følge begge fodbold klubber i sæson 2015/16. Fodbold kampen i dag mellem dansk fodbolds 2 stormagter i professionel fodbold er meget åben. Der er statistik der  begrunder sejr til begge klubber og det er af gode grunde ikke muligt.

Kom i gang med odds hos den største bookmaker i Europa

1. FC Midtjylland er SUVERÆNE på hjemmebane. 94,74% af kampene er vundet

 • FC Midtjylland har vundet 18 af klubbens seneste 19 hjemmekampe.
 • FCM er ubesejret i superligaen i år og har vundet de første 4 kampe
 • ODDS nu: FCM vinder i dag til GAVE odds 2,65 for 1-tallet.

2. 71,4% succesrate

 • FC Midtjylland har spillet uafgjort ved halvleg og dernæst vundet 2. halvleg og dermed fodboldkampene i 5 af de seneste 7 kampe i ligaen
 • Odds nu: Odds på at kampen slutter ”uafgjort/ FCM vinder” er på 6,60 hos bet365. Det mest sandsynlige er 0:0 ved pausen og at Duncan (første målscorer odds 7,00) scorer et enkelt mål i anden halvleg. Kampen slutter 1:0 ( odds 6,50)

3. FCK har været 100% dominerende på fremmed græs

 • FCK har vundet BEGGE halvlege i de seneste 3 udekampe i træk.
 • Odds nu: FCK fans kan støtte sig til denne statistik, hvis de vil have et rigtig flot odds. Spil på markedet "FCK vinder/FCK vinder" hos en vilkårlig bookmaker. De højeste odds er fundet hos bet365 på 17,00.

4. Når FCK kommer på besøg, så får hjemmeholdet stryg!

 • FCK har vundet de seneste 3 udekampe i træk.
 • Odds nu: Er FCK på vej ind i kampen om et dansk mesterskab? Hvis de er så er det netop kampen i dag der skal vindes ellers vil FCM stikke af i front. Snupper FCK den fjerde udesejr på stribe i superligaen, så er oddset faktisk enormt højt i øjeblikket på 3,10.

5. FCK og udebane = mange mål

 • FCK´s seneste 3 udekampe i træk har resulteret i OVER 2,5 mål.
 • Odds nu: Fortsætter denne målrige tendens for fjerde fodbold kamp i træk er oddset på OVER 2,5 mål på 2,50. (Det er et MEGET højt odds.)

6. Taktisk fodbold kamp i vente og meget sandsynligt odds

 • Odds nu: Begge klubber vil ikke tabe denne kamp, derfor er det en højrisiko kamp for at resultere i få mål. Kigger man på klubbernes seneste 5 opgør, så er 4 ud af 5 møder sluttet med OVER 2,5 mål. Alligevel er odds på UNDER 2,5 mål på blot 1,53. Personligt ville jeg holde nallerne fra at spille på Over/Under til denne kamp. Mest sandsynligt er at FCM IKKE taber kampen på eget græs. Spil derfor dobbeltchancen at FCM vinder eller uafgjort hos bet365 til odds 1,40 HOVEDFIDUS
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3