top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-08-2015 AaB – FC Midtjylland, statistik og odds

Det er de 2 seneste års vindere af superligaen, der i mandagens fodbold kamp skal møde hinanden. Aab blev danske mestre i 2013/14 og FCM er danske mestre 2014/15. Det bliver en kamp med masser af intensitet mellem 2 klubber, der gerne vil spille fodbold. FC Midtjylland er blevet gjort til svage favoritter og det er de også objektivt, men det er ikke dagens hovedtip.
 • Her kan du se fodbold kampen: TV 3 SPORT 1.
 • Højeste odds er lånt fra denne bookmaker.

Statistik og fakta til superligaen: AaB -FCM, kampstart mandag 10. august 2015 klokken 19:00

Boomaker.dk har lavet en pose blandede bolcher i dag til mange forskellige odds. Vil du læse mandagens hovedtip så er det punkt 4.

1.  FCM - Et vinderhold

 • Fakta: FC Midtjylland har vundet de seneste 4 superliga kampe i træk.
 • Fakta: FC Midtjylland har vundet de 3 første superliga kampe i træk i denne sæson.
 • Fakta: FCM har mødt AaB 3 gange sidste sæson. Aab vandt første møde 2:0 på eget græs, mens FCM vandt de efterfølgende 2 kampe med cifrene 0:2 og senest udesejr på Aalborg stadion 1:2.
 • Fakta: Siden 14. juli 2015 har FCM spillet 7 fodboldkampe. Det har givet klubben 6 sejre og et enkelt nederlag.
 • Tendenserne fortsætter: FCM er favoritter til at genvinde et danske mesterskab i superligaen og fortsætter alle tendenserne ovenfor, så er det et gave odds fra denne bookmaker, at et 2-tal giver odds 2,50.

2.  Statistikken peger på få mål

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i AaB´s seneste 4 hjemmekampe i superligaen.
 • Fakta: Der blev i gennemsnit scoret 2,12 mål pr. kamp i AaB´s 17 hjemmekampe i sæsonen 2014/15.
 • Spil på den målfattige tendens fortsætter og snup odds 1,75 på UNDER 2,5 mål.

3.  AaB fans – dette er dagens mest sandsynlige odds for jer

 • Fakta: I sæsonen 2013/14 vandt AaB The Double. Da sæsonen var færdigspillet var det en kendsgerning, at AaB havde superligaens stærkeste hjemmebane. Blot 2 nederlag i 17 kampe. AaB havde med andre ord fået point i 88,2% af sine hjemmekampe. 10 sejre og 5 uafgjort var de kolde facts.
 • Fakta: I den efterfølgende sæson 2014/15 var AaB efter at have sagt farvel til et par af de mest vigtige spillere (Helenius m. fl.)  ikke lige så skarpe på Aalborg stadion, men alligevel fik klubben point i ca. 70,6% af sine hjemmekampe. Blot 5 nederlag i den seneste sæson.
 • Spil på dobbeltchancen, at AaB IKKE taber dagens kamp og scor et favorabelt odds på 1,55.

4. Det mest sandsynlige odds

Ingen af klubberne kan bruge 1 point til noget. FCM spiller om mesterskabet og får de blot et point med hjem fra Aalborg stadion, det er ensbetydende med 2 tabte point. Husk på at senest FCM gæstede Aalborg, da forlod midtjyderne det nordjyske med 3 point på kontoen og det vil de også forsøge at gøre igen. Omvendt vil AaB IKKE give sejren i egen hule væk, så der bliver kæmpet ekstra hårdt foran publikum når de rød hvide slås for nordjysk stolthed.
 • Fakta: De seneste 5 fodbold kampe i træk mellem disse 2 klubber er også sluttet med én vinder, så til jer der er kyniske og er ligeglade med kampens udfald, men blot vil spille på det mest sandsynlige odds, så er det dobbeltchancen at enten vinder AaB eller FCM - sådan plejer det at gå.
 • Glem krydset i denne kamp – det kommer ikke til at ske. Dobbeltchancen giver odds 1,34. Spillet kan findes her: bet365 –> fodbold –> Danmark – superligaen –> AaB v FC Midtjylland  –> Dobbeltchance  –> Aab eller FC Midtjylland 1,34 HOVEDTIP

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3