top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-08-2015 Superligaen: Randers – Brøndby; Ryggen mod muren og gaveodds på 3,60

Brøndby ligger på en sidsteplads i superligaen. Inden sæsonstart var klubben en af favoritterne til at hjemtage guldet. I dag skal de på udebane møde Randers, der har startet superliga sæsonen med en storsejr og efterfølgende har smidt en sikker 0:2 føring mod AGF og dernæst tabe kampen 3:2. Randers spillerne må i den grad være noget slukørede, hvis ikke de har fået den famøse kamp ud af hovedet. Det kan Brøndby spillerne formentlig lukrere på.

1.  Dagens spil fiduser på superligaens mest spændende fodbold kamp

Randers – Brøndby – Kampstart 18:00

A.  Odds på Brøndby sejr og et 2-tal er på 3,60 – Du læste rigtigt!

  • Brøndby er ofte favoritter ifølge eksperter og bookmakere. Det er de IKKE i denne kamp, idet sæsonen er startet med 3 nederlag på stribe. Det ændrer dog ikke ved det faktum, at trods skader på Brøndby´s hold, så er det kvalitativt et bedre mandskab end Randers og kampen i dag er mere lige end odds´ene giver udtryk for. Odds på 2-tal og Brøndby sejr er helt oppe at ringe i 3,60. Det er et Brøndby mandskab som har ryggen mod muren og SKAL vinde dagens kamp. De må være top, top, TOP motiverede og derfor er jeg overbevist om at den klasseforskel der bør være mellem Randers og Brøndby kommer til at være udslagsgivende i dag. Det er ”næsten” som en finalekamp i dag for Brøndby. Desuden har Randers blot vundet en af de seneste 5 kampe mod Brøndby.
  • Besøg website med højeste odds på Brøndby

B.  Få mål – 5 kampe i træk 100%

  • De seneste 5 kampe i træk er sluttet med UNDER 2,5 mål, når dagens kombatanter har mødt hinanden.
  • Spil på at tendensen fortsætter for sjette fodbold kamp i træk til odds 1,61. (website)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3