top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-08-2015 Vanvids odds på Brøndby – Hobro , kampstart søndag 18:00


Brøndby har en meget mørk plet i sin superliga statistik, når det gælder søndagens modstander Hobro. Bookmakerne har vanen tro næsten pr. automatik gjort Brøndby til mega favoritter mod deltids profferne fra jyske Hobro. Der bliver tit grint og peget fingre af hobrogenserne, som malker køer om morgenen og spiller fodbold på det højeste niveau om aftenen. Kampen mellem Brøndby og Hobro er David mod Goliath, men læs for din egen skyld lidt statistik fra den seneste sæson nedenfor fra opgørene mellem de dyre drenge fra vestegnen og Hobro.Du vil blive overrasket, hvis du har fortrængt historikken mellem disse 2 klubber. Odds der er sat fokus på til denne superliga kamp er enormt høje og er bestemt værd at overveje.

1.  Statistik med odds og spilforslag til superligaen i kampen Brøndby - Hobro, 2. august 2015 klokken 18:00

a.  Brøndby er IKKE kommet i gang – Scor vanvids odds 19!

 • Fakta: Brøndby har i de seneste 3 superliga kampe i træk spillet uafgjort ved halvleg og efterfølgende tabt kampen.
 • Spilforslag: Spil på at Brøndby for fjerde gang i træk fortsætter denne tendens til gigant oddset 19 fra bet365 (se website) ! (Husk nye kunder snupper en gratis 1000 kroner bonus + 500 kroner mobil bonus.)

b.  Hobro har smadret Brøndby 3 gange i træk! Scor odds 7,5

 • Fakta: Brøndby har mødt Hobro 3 gange i superligaen. Alle kampe er tabt af Brøndby. Hobro har vist sig at være vestegnens ”onde ånd” og det er derfor mærkværdigt og yderst overraskende, at Hobro er gjort til så store underdogs i denne fodbold kamp af bookmakerne og i særdeleshed af bet365. Klubbernes seneste møde var på Brøndby stadion den 19. april 2015. Denne kamp sluttede 0:1 og Hobro var endnu en gang ”humlebien” der fløj til tops, selvom den ikke burde være i stand til det!
  Brøndby har i superligaens startfase heller ikke vist nok klasse, idet der efter 2 superliga kampe stadigvæk står 0 point på kontoen efter nederlag til henholdsvis oprykker klubben AGF og OB.
 • Fakta: I superliga sæsonen 2014/15 vandt Hobro samtlige 3 kampe over Brøndby. Hobro vandt 11 kampe i alt, så mere end en fjerdedel af Hobro´s sejre sidste år var fra møderne med Brøndby! 9 point til Hobro og 0 point til Brøndby.
 • Fakta: De seneste 3 kampe mellem Brøndby og Hobro er sluttet med en målscore på 0:6 i Hobro´s favør. Det er blevet til sejre på 1:0, 2:0 og 3:0 til Hobro. Brøndby har aldrig scoret mål mod Hobro!!!
 • Fakta: Brøndby har objektivt set en bedre trup end Hobro. Det afspejler sig også i klubbernes endelige slutplacering i superligaen sidste sæson 2014/2015. Brøndby sluttede på en tredjeplads med 55 point, mens Hobro sluttede på en 7. plads med 43 point.
 • Spilforslag: Spil på at Hobro for fjerde kamp i træk vinder over Brøndby til vanvids odds på 7,50 for 2-tallet.  (Se website , hvor det højeste odds er fundet)


   

Vanvids odds på 19 - 19.000 kroner

Den er go´nok , som du kan læse ovenfor under 1a. Sker det samme for Brøndby for fjerde kamp i træk, så er der et odds på 19 til alle skarpsindige og snu tippere. Første halvleg kan snildt slutte 0:0, mens Hobro vinder anden halvleg 0:1 = odds 19 er hjemme. (En bonus på 1000 kroner fra bet365 kan blive til 19.000 kroner i aften) 
 • Se selv oddset her: Bet365 --> fodbold --> Danmark - superligaen --> Brøndby - Hobro --> halvleg/fuldtid --> uafgjort - Hobro IK 19,00
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3