top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-07-2015 FC Midtjylland – Apoel Nicosia med ekspert odds og statistik, kampstart 19:00


FC Midtjylland er danske mestre i fodbold 2014/15. Tirsdag skal den danske mesterklub spille sin første Champions League kvalifikations kamp mod cypriotiske Apoel Nicosia. Apoel  er en europæisk klub, som de fleste danske fodbold fans kan nikke genkendende til, idet Apoel har ekspederet flere danske superliga klubber ud af Champions League kvalifikationen.
Tirdsdag aften skal klubberne spille den første af 2 kampe i Champions League kvalifikationen 2015/16. FCM er snævre favoritter i denne kamp, men INGEN ved faktisk hvilket niveau man kan forvente fra cyprioterne i aften.

1. FC Midtjylland – Apoel Nicosia, statistik og ekspert odds, kampstart 19:00

 • Apoel Nicosia har IKKE vundet deres seneste 8 kampe i træk i Champions League sammenhæng.
 • FC Midtjylland har vundet de seneste 5 fodboldkampe i træk siden 9. juli.
 • Apoel var i sit hjemlands bedste fodboldrække i sidste års sæson den i særklasse mest effektive klub defensivt. Blot 7 mål blev scoret på Apoel i 11 udekampe.
 • Den cypriotiske fodboldrække begynder først i slutningen af august. Superligaen har været i gang i 2 uger, så FCM har mere spilletid i benene fra rigtige kampe.
 • FC Midtjylland har en af Danmarks mest sikre hjemmebaner i superligaen. 16 sejre af 17 mulige på hjemmebanen sidste sæson. 41 mål scoret i 17 kampe. FCM scorer på eget græs i gennemsnit 2,4 mål pr. kamp.
 • Apoel og FC Midtjylland er niveau mæssigt nogenlunde ens, alligevel har Apoel tidligere slået flere danske klubber ud af Champions League kvalifikationen. Det har dog mere at gøre med tilfældigheder end at Apoel styrkemæssigt er bedre end de bedste danske superliga klubber.

2.  Disse KNIVSKARPE odds er meget sandsynlige

 • FCM har en stærk hjemmebane. De møder i Apoel en klub, som IKKE har vundet en kamp i Champions League regi  8 kampe i træk. Det er overvejende sandsynligt, at FCM som minimum får uafgjort i denne kamp, så odds på at FCM vinder eller får uafgjort til oddset 1,28 HOVEDTIP
 • Eftersom Apoel er stærke defensivt OG FCM ligeledes er stærke defensivt, så er jeg mest tilbøjelig til at vurdere, at denne kamp bliver målknap. Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,50.
 • Det mest sandsynlige er dog at i hvert fald mindst en af klubberne scorer et mål og med den hjemmebane FCM har, så er 1-tallet til odds 2,10 fra bet365 ganske fornuftigt.

3.  Se CL kval. fodbold gratis

FCM kan ses på dansk tv – mens Champions League kvalifikations kampene nedenfor kan ses gratis på en computer. Begge kampe er oplagte live betting kandidater.
 • CSKA Moskva - Sparta Prag kampstart 18:15
og
Panathinaikos - Blub Brügge, kampstart 20:00
 • Bliver streamet gratis på bet365 til alle kunder med en konto og mindst 1 krone på bet-kontoen.
Se selv med!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3