top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-07-2015 Dagens etape 15. den 19. juli 2015 med favorit tips

Der sker formentlig et af 2 scenarier i dag. (Se etape 15 profilen grafisk længere nede på siden. Bemærk det lange flade stykke fra kategori 2 bjerget Col de L'Escrinet til mål)
  1. Enten får et lille eller stort udbrud lov at køre hjem.
  2. Cavendish´s mandskab vil ikke tillade det og det hele ender i en massespurt. I min bog er det mest sandsynlige, at et udbrud får lov at køre hjem på grund af blandt andet de 4 mindre bjerge samt det forhold, at mange af rytterne er ved at være trætte. I dag er det derfor IGEN lykkeriddernes dag og et godt bud på en vinder er altid enormt underholdende Peter Sagan. Hans angrebsiver bliver formentlig en del af dagens tour underholdning.
Set med danske øjne bliver etape 15 i dag meget underholdende, idet vi både kan følge Lars Ytting Bak, som endnu engang har meldt ud at i dagens etape 15, vil han forsøge at gå efter en etape sejr. De planer kan meget vel blive spoleret af Michael Valgren fra Tinkoff-Saxo, idet han vil blive brugt af sit hold til at hente et eventuelt udbrud med Bak for at hjælpe sin holdkammerat Peter Sagan. Det bliver sjovt at følge.

Mine største favoritter i dag – Spil gratis på dem for 1000 danske kroner

  • Peter Sagan, odds 5,25
  • Andre Greipel, odds 13
  • Lars Ytting Bak 26
Bobler: (Mest sandsynlig) : Uforudsigelig etape – egner sig godt til livebetting på bet365, idet en “ukendt” rytter med et højt odds sagtens kan gå hen og vinde dagens etape. Følg touren tæt i dag på tv2 og scor et højt odds. Husk du kan spille gratis for 1000 kroner, hvis du er ny kunde.

Etape 15. Bakker, søndag 19 juli, Mende / Valence, 183 km

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3