top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-07-2015 Spilforslag ETAPE 12 Tour de France 2015. Løbets kejser giver gaveodds på 2,50

Chris Froome var i en liga for sig selv for 2 dage siden. I dag den 16. juli 2015 er der endnu en bjerg etape, der er en ren lækkerbidsken, for alle os der elsker Tour de France. Første bjerg i dag er opvarmning på et kategori 2 bjerg. Dernæst følger 2 bjerge i kategori 1, mens etapen slutter oppe på toppen af Plateau de Beille – et bjerg UDEN for kategori. Dagens 12´te etape er skræddersyet til en dyst mellem løbets absolutte topryttere. Mange af favoritterne vil en efter en give op, når tempoet op af Plateau de Beille for alvor bliver sat op. Kig på etapen profilen nedenfor – simpelthen på papiret en drømmeetape for alle tour fans.

1.Spilfiduser til tour de france 2015 ETAPE 12:

Sjældent med så sandsynligt og "sikkert" et odds hos bookmakerne - Slå til!

I dag kan der hentes afgørende minutter konkurrenterne imellem og det er ingen hemmelighed længere, at Chris Froome kører 1 gear eller 3 hurtigere end alle, når først det går op. Slutningen på etapen i dag minder meget om den Froome vandt overlegent for 2 dage siden DOG med en væsentlig undtagelse. Har Froome det nødvendige mentale overskud endsige lyst til at gå helhjertet efter sejren ELLER er det i dag at løbets næst bedste rytter får lov at baske med vingerne og komme først i mål?
I min bog er dagens etape et opgør mellem disse 2 - Froome og Quintana udelukkende. Glem resten af feltet i dag. Odds på Froome er på 2,50 mens Quintana giver odds 6. Begge odds er fra bet365. Idet Froome blot er 3 minutter og 9 sekunder foran Quintana i den samlede stilling PLUS Quintana på tidligere etaper i touren har vist, at han kører stærkere og stærkere efterhånden som touren lakker mod enden, så er jeg overbevist om, at Chris Froome i dag vil hente de afgørende sekunder og sikre sig et større forspring i den samlede stilling. Etaperne 19 og 20 er også store bjerg etaper hvor disse 2 kæmper skal dyste og Froome vil derfor i dag IKKE tage chancer. Froome har benene i dag og derfor vinder han igen sikkert. Om en uge kan det være Quintana der er den bedste! Det var han for 2 år siden sent i løbet og det ved Froome naturligvis. Det er nu, sekunderne skal vindes.
  • Et odds på 2,50 på en cykelrytter, som er KLASSER bedre LIGE NU end de andre top 5 ryttere – det er gaveodds. MEGET sandsynligt. Spil det her på bet365: Vælg "cykling" --> Etape 12 --> Chris Froome

2. Gratis væddemål på 1000 kr. - Spil på touren med bookmakerens penge

Det er meget sandsynligt, at Froome vinder etapen i dag. Han er stærkere end alle de andre. Se hvad jeg skrev om Froome til etape 10, som han vandt sikkert. Det er derfor et oplagt odds til nye spillere på eksempelvis bet365, at registrere en konto i dag og spille de gratis 1000 kroner i start bonus på Froome som etape vinder. Spil for bookmakerens penge på et MEGET sandsynligt resultat. Du risikerer blot at miste en bonus - men chancen for at fordoble den har aldrig været større!
  • JA TAK - Giv mig gratis 1000 kroner fra bet365 til etape 12.

3. Etape 12. Bjerge, torsdag 16 juli, Lannemezan / Plateau de Beille, 195 km 

Etape 12 slutter på toppen af Plateau De Beille – et bjerg på 15,8 km uden for kategori med en gennemsnitlig stigning på 7,9% . Det bliver top underholdning og er en etape ALLE bør se, hvis de har mulighed for det. Froome vinder desuden etapen - så få ekstra spænding ved at spille på ham som en vinder.
  • Måske årets fedeste etape i vente! MUST SEE!!! og for os spilnørder også en MUST PLAYbet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3