top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-07-2015 Etape 10 – spilforslag på FAVORITTEN – alt andet er GALIMATIAS

Etape 10 i Tour de France er den første bjerg etape og den er fuldstændig perfekt. Efter en hel dag med flad og småbakket terræn slutter tirsdagens etape op af et relativt stejlt bjerg Col de Soudet. Det bliver vildt, det bliver voldsomt. Jeg forventer en forrygende finale med et favoritfelt, der kommer til at ton´se afsted op af bjerget. I holdtidskørslen så vi, at Chris Froome allerede er i SUPER TOUR FORM og hans favorit værdighed i etape 10 er meget naturlig og et spil på ham er lige til højrebenet.
Sandsynlige spilforslag til etape 10

  • Det høje odds:
    Odds er netop nu på blot 2,62 fra Danmarks mest benyttede bookmaker bet365 foran Oddset på 2,59. Oddset er i min bog faktisk stadigvæk højt, for man kan stille sig selv spørgsmålet – hvem andre end Froome kan vinde i morgen? Froome har tidligere vundet en lignende etape og den eneste reelle udfordrer Quintana plejer først for alvor at være i topform hen med tourens sidste halvdel. Derfor – vil man have ekstra spænding i morgen, når touren løber over skærmen på tv2, så er det mest indlysende spil, at Froome vinder. Odds 12 på Contador er i etape 10 enormt højt – men at han skulle kunne vinde over Froome – MEGET usandsynligt og lad for guds skyld være med at spille med hjertet. De eneste 2 potentielle  kandidater i morgen er Froome og Quintana – personligt vil jeg dog udelukkende satse på forhåndsfavoritten. Froome så meeeeeeega stærk ud i holdtidskørslen. Quintana vil være favorit i nogen af de senere bjerg etaper men IKKE tirsdag. Froome is going to WIN og det bliver TOP TOP TOP underholdning.
  • Forsigtig Per odds:
    Chris Froome i top 3 til odds 1,20 – lavt odds men ret sikkert. Udelukkende uheld eller lignende kan forhindre denne super atlet i at havne i den absolute top 3. Det samme bør gælde Quintana og han giver odds 1,33.

Etape 10. Bjerge, tirsdag 14 juli, Tarbes / La Pierre-Saint-Martin, 167 km      

Etape profil der er skræddersyet til Froome! 

Jubii – ENDELIG – første bjerg etape i Tour de France 2015. Rytterne skifter terræn fra flade og i perioder vindblæste veje til de bjergrige Pyrenæerne. Dagens bjerg etape slutter på toppen af Col de Soudet og de mest sandsynlige vinder aspiranter er Chris Froome og Quintana.
  • Froome vinder etapen til odds 2,62
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3