top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-07-2015 Tour de France 2015 – dagens 9. etape HOLDTIDSKØRSEL og MEGET sandsynlig ODDS FIDUS søndag 12. juli 2015

I dag er der holdtidskørsel. Teejay Van Garderen er kaptajn for det amerikanske BMC mandskab. Han er blot 13 sekunder efter løbets førende rytter Chris Froome INDEN dagens holdtidskørsel. Allerede nu regnes han for en af podie favoritterne og i dag kan han snuppe den gule trøje.
På dagens etape er BMC også oppe i et højt odds, selvom de er MEGA potentielle vindere af etapen og Van Garderen har udtalt, at ”vi er verdensmestre” og fire af dem, der var med til at vinde VM, er tour ryttere.
--> Se alle Tour de France 2015 etaperne med grafik og ekspert tips.


 


Meget sandsynlige spil fiduser til 9. etape i tour de France 2015 holdtidskørsel.

  1. Sandsynligt og knivskarpt odds: Derfor – BMC er regerende verdensmestre i holdløb. I dag er de favoritter til at vinde denne disciplin og man får et efter omstændighederne ganske flot odds på 1,83 på et MEGET sandsynligt resultat. Blot kig på odds på de øvrige hold inde på bet365 under ”cykling --> 9. etape . Der er INGEN andre hold der bør kunne vinde i dag. BMC mandskabet ER enormt stærke og i dag kommer Garderen i gult! Spil odds 1,83 på BMC racing mandskabet.
  2. Forsigtig Per: Til den yderst forsigtige tipster, kan man spille på BMC Racing team til at slutte i top 3 på dagens 9. etape til odds 1,20. Spil det her cykling -- > 9. etape -- > slutter i top 3.
Etape 9. Holdkørsel, søndag 12 juli, Vannes / Plumelec, 28 km 

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3