top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01 Tour de France 2015 med spil og odds

Tour de France 2015 – Meget sjovere at følge, hvis man selv har noget på spil

Tour de France 2015 har haft start dato lørdag den 4. juli. TV2 transmitterer samtlige etaper som de plejer at gøre og det eneste, der adskiller dette års Tour fra tidligere år er, at vi i år desværre IKKE har et dansk cykelhold at følge, idet Bjarne Riis IKKE længere er tilknyttet Tinkoff / Saxo. Årets tour er trods fraværet af dansk cyklings mest markante profil og personlighed Bjarne Riis alligevel på forhånd måske den mest interessante nogensinde at følge. I år er der ikke blot en favorit men 4 plausible favoritter til at vinde Tour de France 2015.

Chris Froome er på forhånd udråbt til at være den største favorit blandt favoritterne, men eftersom han IKKE gjorde det bedste væsen af sig i den første enkeltstart på blot 13,8 km, så er det måske snarere Nairo Quintana, som er favoritten?

En ting er dog sikkert – Tour de France er MEGET sjovere at følge, hvis man holder med nogen i løbet. Det er derfor oplagt at spille på mindst et eller 2 odds fra listen nedenfor, så du selv har noget på spil også, når Touren bliver kørt i ugerne fremover. Jeg har desuden fundet et enkelt odds, som faktisk giver en flot forrentning, men det er alligevel enormt sandsynligt. Det hedder som altid HOVEDTIP.

Hvor er det bedst at spille på Tour de France 2015?

  • Bookmaker.dk har efter mange års spil erfaring vurderet, at Bet365 er den bedste bookmaker i Danmark med dansk licens. Bet365 har slet og ret det bedste spil produkt i dag uden sammenligning og man får oven i hatten en masse gratis underholdning blandt andet gratis fodbold og sports tv og et væld af live betting markeder med ofte bedre odds end markedet generelt.
  • Du kan få en gratis konto i dag her. Du bliver med garanti ikke skuffet.


1. Tour de France - et væld af odds og spil muligheder

Tour de France 2015 er sommerens største sports begivenhed og det kan der spilles på. Der er odds på næsten hvad som helst. Du kan spille på dagens etape vinder, hvem der vinder Touren 2015 sammenlagt – den gule trøje, hvem får den prikkede trøje, den grønne trøje,  holdkonkurrencen etc.

2. Vinderen af Tour de France 2015

Årets Tour de France vinder skal med overvejende sandsynlighed findes blandt en af disse 4 topryttere.
  • Chris Froome (Bud 2)
  • Nairo Quintana (Bud 1)
  • Alberto Contador
  • Vincenzo Nibali
  • Spil på vinderen af Tour de France her
I min bog er de 2 mest sandsynlige bud og de eneste jeg vil satse penge på Chris Froome eller Quintana. Både Contador og Nibali er ”det tynde øl” i denne sammenhæng og de kan kun vinde, hvis både Froome og Quintana skulle have uheld eller lignende og det håber jeg som alle andre naturligvis ikke sker. Efter enkeltstarten på dag 1 peger piler mest på Quintana, som den mest sandsynlige vinder af Tour de France.

3. Spil på hvem der meget sandsynligt slutter i top 3

Hvem slutter i top 3. Det er meget sandsynligt, at Quintana slutter i den absolutte top i årets tour de france og skulle han have et uheld eller lignende, så bliver det sandsynligvis som minimum til en top 3 placering. En top 3 placering til Quintana er det mest sandsynlige odds, du kan spille på i Tour de France 2015. dette er et odds der egner sig fortrinligt til den forsigtige spiller, der gerne vil have lidt ekstra spænding til årets tour.
  • Nairo Quintano til odds 1,57 HOVEDTIP. Oddset er fundet her

4. Slutter i top 10 

Der er mange muligheder for at snuppe nogle lette odds i top 10. Alle favoritterne slutter med ret stor sandsynlighed i top 10, det eneste der kan forhindre det er uheld eller sygdom.

5. Han vinder bjergtrøjen i Tour de France 2015!

Bjerg trøjen er lidt mere vanskelig at spå om, men Quintana er naturligvis favoritten. Spørgsmålet er blot om han vil gå helhjertet efter den eller ofre den til fordel for den gule trøje? Alle andre spil i denne kategori end på Quintana er dog regulær gambling – personligt vil jeg ikke spille på nogen af disse odds.

6. Mega favoritten snupper pointtrøjen for 4. år i træk! (Eller gør han?)

Point trøjen er de seneste 3 år i træk vundet af Peter Sagan. I år er der nye regler, så det er ikke 99% sikkert, at han vinder den i år. Alligevel er det ham man betragter som favoritten til at vinde den, men han er skarpt forfulgt af Alexander Kristoff og på ham er oddset meget bedre! I min bog er det faktisk tæt på fifty – fifty, hvem af de2 der vinder point trøjen i år – netop på grund af de nye regler.  Værdien ligger derfor i det høje odds på Kristoff.

7. Vinder af holdkonkurrencen i TDF 2015

Det er svært at spå om, hvem der vinder hold konkurrencen TDF 2015. Det er meget gambling betonet at spille på odds´ene i denne kategori. Jeg holder selv fingrene fra den. Oddsene nedenfor indikerer også, at bookmakeren bet365 IKKE har en enkelt favorit.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3