top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-07-2015 Copa America FINALE, Chile – Argentina, SE KAMPEN GRATIS og se det mest sikre og sandsynlige spil ,når Messi og de andre milliard dyre topspillere krydser klinger


I aften lørdag den 4. juli 2015 er der finale i Copa America. En af forhåndsfavoritterne Argentina med verdens stjernerne i front, Lionel Messi, Agüero og Di Maria er i finalen mod Copa America turneringens værtsnation Chile, der blandt andet har verdensstjernerne Alexis Sanchez og Arturo Vidal på sit landshold. Aftenens sydamerikanske finale er derfor et møde mellem nogle af de dygtigste og dermed også bedste betalte fodbold spillere i verden. Messi, Agüero, Di Maria, Higuain,Sanchez og Vidal – disse spillere ALENE er samlet set milliarder værd – ikke blot millioner, så vil man gerne se topfodbold, så er det i aften det gælder. Desuden kan man se fodboldkampen HELT GRATIS (læs nedenfor hvordan og hvor) og her i sommervarmen, så er det et perfekt tidspunkt fodbold kampen bliver spillet på i aften klokken 22:00. God fodbold kamp og kæft hvor jeg glæder mig!

TV - INFO - Her kan du se Copa America 2015 finalen OG det er GRATIS

1. Argentina – Messi bliver stjernen i aften!

Argentina startede turneringen Copa America famlende med blot 2:2 i åbningskampen den 13. juni 2015 mod Paraguay. Kampen sluttede 2:2 til stor ærgrelse for Argentina, idet Agüero og Messi troede den ”var hjemme” efter en 2:0 føring allerede i første halvleg. Paraguay ville det anderledes og den lektion har lært Argentina, at kampen er ikke slut før dommerens sidste fløjt og siden denne åbnings kamp har Argentina ikke set sig tilbage. I dag er de i finalen og landet er desuden knebne favoritter mod værts nationen Chile.

2. Fakta, statistik & de mest sandsynlige spilforslag

I den seneste kamp mellem Argentina og Paraguay, der blev spillet den 1. juli fik vi alle for alvor set de enormt dygtige argentinske klasse spillere folde sig ud, idet Paraguay blev maltrakteret og ydmyget med tennis cifrene 6:1. Di Maria, Agüero og Higuain kom alle på måltavlen, men IKKE Messi! Lionel Messi har faktisk ikke scoret et ordinært mål endnu, idet hans eneste scoring i Copa America var et mål på straffe i åbningskampen mod Paraguay.

Spil forslag med odds

(Alle odds kan med fordel spilles her hos bet365 – flest muligheder, flest spil og bedste betting platform)
  • Det er finale i aften. Messi er verdens bedste fodbold spiller i øjeblikket, det er der ikke mange der sætter spørgsmålstegn ved. Han har som nævnt ovenfor IKKE scoret et regulært mål endnu i denne turnering, så det ligger lidt i kortene, at det bliver i aften, at den lille troldmand laver mål. Spil på Messi scorer det første mål til odds 4,00 . HOVEDTIP
  • Argentina har flest verdensklasse spillere og det er et klassemandskab de møder i Chile, der ovenikøbet har hjemmebanefordel. Ingen er dog over eller ved siden af Messi og den lille magiker er desuden flankeret af andre argentinske verdensstjerner, så i vores bog er Argenina ikke blot favoritter de er MEGA favoritter til at vinde Copa America. Landsholdet viste i den seneste kamp mod Paraguay deuden at målkanonen ENDELIG er indstillet. Spil på Argentina vinder i ordinær tid til odds 2,25. HOVEDTIP
  • Er mere forsigtigt bud er at spille på at Argentina vinder Copa America, uanset om det kræver forlænget spilletid etc. Oddset på det er på 1,53.
  • Dobbeltchancen at Argentina IKKE taber i ordinær tid er på 1,30. Det er også et godt spil til den forsigtige spiller.
  • Mange mål er oppe og ringe i odds 2,05!!!

3. Se fodbold kampen gratis

Kampen kan ses gratis hos bookmakeren bet365 i aften. Opret en gratis konto og du kan se kampen 100% gratis. 

4. Live billeder fra Copa America finalen fra bet365

Her er 4 screen shots fra kampen - stillingen er stadigvæk 0:0 efter 30 minutter. Se selv med på bet365 - det er 100% gratis og der er en engageret engelsk kommentator. Top underholdning. Toooooooop fodbold. Det bliver ikke bedre.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3