top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-06-2015 EM kval 2016 landskampe med sandsynlige odds og spil, Slovenien – England, Ukraine – Luxembourg, Hviderusland – Spanien, Sverige - Montenegro

Danmark gik et gigant skridt videre mod EM kvalifikationen i Frankrig 2016 igår ved at besejre Slovenien 2:0. Spilforslag 1 og 2 i går som var ”hovedtip” og ”meget sandsynligt” gik begge hjem, så tillykke med gevinsterne til jer, der spillede på det. I dag søndag den 14. juni er der adskillige fodbold kampe at spille på med sandsynlige odds begrundet såvel i statistik som dagsform og jeg har valgt 5 kampe primært fra EM kvalifikationen.

Spilforslag med odds og statistik

sø 18:00 Slovenien - England

17 EM kampe i træk UDEN nederlag – 100%

 • England er ubesejret de seneste 17 kampe i træk i landets EM kvalifikations kampe.
 • England har holdt buret rent i 6 af landets seneste 7 EM kampe – det vidner om en yderst stærk defensiv!
 • Spil dobbelchancen, at England fortsætter denne flotte statistik og profiter 20% af din indsats på dobbeltchancen, England vinder eller får uafgjort til odds 1,20.

England vinder HVER gang - 100%

 • Siden 2009 har England og Slovenien mødt hinanden 3 gange. England har vundet samtlige kampe i ordinær tid og den seneste sejr var 15. november 2014, hvor Slovenien blev besejret med cifrene 3:1.
 • Spil på at England vinder sin 4. kamp på stribe over et på papiret væsentligt svagere slovensk landshold til kongeodds 1,87.

sø 18:00 Ukraine – Luxemburg

Luxembourg får ofte prygl!

 • Luxemburg har en af Europa´s mindst dygtige forsvarskæder og den forsigtige tipster kan hente et efter omstændighederne udmærket odds på at landet på udebane mod Ukraine endnu engang får prygl. I 3 af Luxembourgs seneste 4 EM kampe er der scoret mindst 3 mål på dem og dagens modstander Ukraine scorede 15. november sidste år på Luxembourgs egen hjemmebane – 3 mål!
 • Spil på et sandsynligt resultat på OVER 2,5 mål til odds 1,53. HOVEDTIP

Luxembourg taber hele tiden

 • Luxembourg har de seneste 3 kampe i træk tabt begge halvlege.
 • Spil på at det fortsætter for 4. fodbold kamp i træk for lilleput nationen og vælg markedet ”Ukraine vinder/vinder” hos bet365 til odds 1,53.
sø 20:45 Hviderusland - Spanien

Spanien har vundet 86,21% af sine EM kampe

 • Spanien har vundet 25 af landets seneste 29 EM kampe.
 • Spil på at Spanien, som ovenikøbet er mega favorit, snupper endnu en forventet sejr til odds 1,35.  FAVORIT

Spanien vinder overlegent i 83,33% af sine fodboldkampe – Få højt odds for det

 • Spanien har været altdominerende og overlegne i 5 af deres seneste 6 EM kampe, idet landsholdet har vundet såvel første som anden halvleh.
 • Spil dobbeltchancen, at Spanien fortsætter sin dominans på fodbold banen og spil på markedet at Spanien vinder/vinder til et enormt flot odds på 1,92.

sø 20:45 Sverige - Montenegro

Få mål i vente for 7-ende fodbold kamp i træk

 • Sverige er et landshold der på det seneste ALTID spiller målfattige fodbold kampe. 6 kampe i træk er der scoret UNDER 2,5 mål.
 • Det er også meget sandsynligt, at det kommer til at ske i dag, hvor det er Sverige der har hjemmebanefordel og i Montenegro møder et defensivt indstillet landshold. Spil på at Sverige for 7-ende EM kamp i træk spiller en kamp med UNDER 2,5 mål til odds 1,75.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3