top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-06-2015 Champions League finalen 2015, Juventus – Barcelona, kampstart 6. juni klokken 20:45

I aften lørdag 6. juni 2015 er der finale i Champions League. Kampen skal spilles på neutral bane på Olympia Stadion i Berlin og ingen af klubberne har derfor fordel af hjemmebane. På forhånd er Barcelona af alle fodbold eksperter heriblandt danske og udenlandske tidligere og nuværende topfodboldspillere allerede udråbt til storfavoritter til at vinde Champions League trofæet – pokalen med de store ører.
 I kvartfinalerne var det også Juventus, som blev opfattet som det svageste hold, men alligevel er det dem og ikke Bayern München og Real Madrid der i aften skal spille mod Barcelona i verdens vigtigste og største klub finale i professionel fodbold.
Begge af aftenens topklubber fra henholdsvis Italien og Spanien er nykårede nationale mestre og pokalvindere. Juventus vandt sågar sin nationale turnering i overlegen stil med 17 point ned til nummer 2. Det er derfor ikke tilfældigt, at Juventus er kommet i en Champions League finale – Juventus er i fremragende form i denne sæson.Spørgsmålet er om det er nok mod verdens bedste angreb personificeret af Lionel Messi, Suarez og Neymar?

Se kampen på TV eller gratis radio

 • Champions League finalen bliver sendt på TV3+ klokken 20:45. Ellers kan den følges gratis på bet365 radio.

Flest spil markeder og bedste live betting platform

 • Alle odds er ”lånt” fra bet365. Se de nyeste odds her og gør kampen væsentligt sjovere og mere underholdende at se.
 • KUN I DAG 6. juni: Husk gratis væddemål på 250 kroner til dagens Champions League kamp  - se mere på bet365 eller længere nede på denne side af Bookmaker.dk.

A. Målmaskinerne – De bliver kaldt MSN – 58 + 24 + 38 = 120 mål

Barcelona har scoret mange mål i 90,9% af CL kampene - Målkongerne slår OGSÅ til i aften
Messi, Suarez og Neymar er den offensive front for Barcelona. Verdens i øjeblikket mest målfarlige trio. De har tilsammen i denne sæson scoret 120 mål. Havde Suarez ikke haft karantæne på grund af sit bide stunt mod Chiellini tidligere på sæsonen, så havde dette målorgie formentlig været af en endnu mere omfangsrig størrelse.
Flere eksperter snakker om at denne front trio er verdens bedste – måske nogensinde? Desuden er ingen af dem ”gamle” så i de kommende år kan man forvente endnu flere fantastiske mål fra dem.
 • Fakta: Barcelona har scoret MINDST  2 mål i 10 af klubbens seneste 11 Champions League kampe i træk.
 • Fakta: Barcelona er frygtindgydende i front og er man dygtige defensivt, så kan man i perioder af en kamp lukke ned for Neymar eller Suarez, men at ”pakke” 3 verdensklasse spillere ned i 90 minutter og forhindre dem i målchancer – det er tæt på umuligt.
 • Fakta: Messi, Suarez og Neymar er alle målkonger og mindst en af dem har scoret i de seneste 14 fodbold kampe i træk.
 • I den hjemlige turnering Primera Division har Barcelona scoret i gennemsnit 2,89 mål pr. kamp .
 • Spil forslag 1: Ikoner og helte bliver især skabt i de store kampe OGSÅ i fodboldens verden. Alle regner med at Lionel Messi vil score mindst et enkelt mål i aften – det gør jeg også. Odds på 4,33 på Lionel Messi som første målscorer og odds 2 på at han scorer ”når som helst”. Begge odds er MEGET, MEGET sandsynlige!!! HOVEDTIP
 • Spilforslag 2: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,85. Verdens bedste angreb må være enormt tændte for at vise hele verden, at de er også ER verdens bedste angribere. Juventus bliver slagtet af især Messi og Suarez.

   

B. Juventus – en ”let” finale modstander?

Havde man spurgt Barcelona for 2 måneder siden, hvem de helst ville stå overfor i en eventuel finale – Real Madrid, Bayern München eller Juventus, så er der ingen tvivl om at Juventus ville være den foretrukne klub, idet spiller for spiller – Barcelona ER det klart bedste hold. Al logik og fornuft peger i Barcelona´s retning.

Danske landsholdsprofiler har til EB alle udtalt, at Barcelona naturligvis vinder.

 • Christian Eriksen udtaler: ” Med den sæson og de spillere, Barcelona har, bliver det meget svært for Juventus at lukke dem ned”.
 • William Kvist udtaler: ” Jeg tror, Barcelona vinder, og at de kommer til at styre spillet.”
 • Nicklas Bendtner: ” Juventus har spillet fremragende i Champions League og har været kyniske i deres spil, så hvis Barcelona ryger i kontrafælden, som vi har set flere andre hold gøre, så har Juventus altså en god chance.
 • Michael Krohn-Dehli: ” Jeg tror Barcelona vinder, jeg synes de har det bedste fodboldhold.”
 • Simon Kjær: ”Jeg frygter lidt, at de kære drenge fra Barcelona er for gode. Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over, hvordan de spiller fodbold og med de tre på toppen, så er det sku´lidt svært som forsvarsspiller at se, hvad fanden man skal gøre.
 • Spilforslag 3: Juventus vil uden tvivl forsøge at være taktisk kloge og gå efter hurtige omstillinger. Al logik peger dog på Barcelona sejr i ordinær tid og set i det lys, så er odds på at Barcelona vinder kampen og Champions League trofæet i ordinær tid på 1,61 godt betalt.
C. Juventus er 100% ubesejret i Champions League

 • Fakta: Juventus er ubesejret i 9 Champions League kampe i træk.
 • Juventus har vundet serie A i år og er dermed italienske mestre med 87 point. Klubbens hjemlige suverænitet og styrke kan ses i tabellen, idet nummer 2 i serie A har blot 70 point.
 • Juventus helt store force er deres fremragende defensiv. I serie A´s 38 runder er der blot scoret 24 mål imod klubben. 19 kampe har ovenikøbet været ”clean sheets”, dvs. ingen mål scoret på Juventus.
 • Spilforslag 4: Fortsætter denne tendens i ordinær spilletid, så spil på dobbeltchancen at Juventus vinder eller får uafgjort til odds 2,30.
 • Spilforslag 5: Uanset om det kræver forlænget spilletid eller straffespark konkurrence, kan man også spille på at Barcelona vinder Champions League til odds 1,33. Hvis dette skulle ske, at kampen bliver afgjort EFTER de 90 ordinære minutter, så er der faktisk i vores optik en næsten 50/50 chance for at Juventus kan overraske og vinder Juvenus trofæet i aften uanset hvordan det kommer i hus, så er oddset på 3,40 faktisk et gaveodds.


   

D. Gratis 250 kr!

 • Liveodds tilbud 6. juni 2015 til Champions League finalen - Læs mere på bet365 her


E. Mange mål, Messi scorer & Barcelona vinder Champions League

Det er mest sandsynligt, at Barcelona vinder CL i dag så overvej
 • spilforslag 3 til odds 1,61,
 • at Messi scorer det første mål spilforslag 1 til odds 4,33
 • og endelig, at der bliver scoret OVER 2,5 mål til odds 1,85 (spilforslag 2)
 • = samlet odds på 1,61 X 4,33 X 1,85 = samlet odds 12,90
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3