top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

17-05-2015 FC Midtjylland – FC København – Danske mestre i dag, se odds og spilforslag, kampstart 19:00

FC Midtjylland har en hjemmebane, som i denne sæson har resulteret i 42 point af 42 mulige point. 14 sejre, 0 uafgjort og 0 tabte kampe. I dag kommer FCK på besøg og løverne skal i aften forsøge at gøre det umulige og hente 3 point mod FCM. Bookmaker.dk har kigget på fakta og har fundet 2 odds, som er de mest sandsynlige i dagens kamp efter vores opfattelse. Vi er overbeviste om, at mesterskabet reelt bliver afgjort i aften og det bør den kloge tipper profitere på.

1. Fakta

  • FC Midtjylland har vundet 14 hjemmekampe i årets superliga. INGEN andre klubber har vundet samtlige hjemmekampe i år andre end FCM. Rent bord på MCH arena.
  • Siden 2. marts 2014 har de 2 mesterskabsbejlere mødt hinanden 4 gange. Alle kampe har resulteret i mindst 3 mål. I gennemsnit er der scoret 4,25 mål pr. kamp.
  • Inden dagens kamp har FCM 64 point, mens FCK har 55 point. Der er blot 15 point tilbage at spille om medregnet de 3 point fra dagens kamp. FCM er i højrisiko for at få gummiben, idet de BURDE være sikre allerede på mesterskabet – men det er de ikke!

2. Pssssst

  • Husk det største livebetting program er her

3. Spilfiduser

  • Der er ingen favorit i denne kamp. Oddset på FCK sejr er vanvittigt højt på 4,00. Sjældent man får så højt odds på Danmarks dyreste klubhold.
    Sidste år fik FCM gummiben da sæsonen lakkede mod enden og det resulterede i, at AaB med en imponerende slutspurt lige akkurat nuppede guldet for næsen af FCM og FCK. Lad os igen kigge lidt på fakta. FCM har på sin hjemmebane i år scoret 35 mål i blot 14 kampe. FCM scorer altså i gennemsnit 2,5 mål HVER gang de spiller på eget græs. Omvendt har FCK blot scoret 13 mål i sine 14 udekampe. Oddset på hjemmesejr er derfor ganske fornuftigt på 1,85 og det er MEGET sandsynligt. SCOR det højeste odds her.
  • Hovedtippet til denne kamp er dog på antallet af mål. Begge klubber har for vane at spille målrige kampe, når de mødes og det vurderer vi også kommer til at ske i dag. Spil på OVER 2,5 mål til odds 2,10. Højeste odds lige her4. Mange mål i vente---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3