top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-05-2015 Bayern ER i krise OG scor et HØJT CL odds, Bayern München – Barcelona, kampstart 20:45 12. majTirsdag aften er der returkamp mellem Barcelona og Bayern München. Klubberne mødtes onsdag 6 maj på Camp Nou, hvor Barcelona vandt med de overbevisende cifre 3:0 blandt andet via Lionel Messi´s mål til både 1:0 og 2:0. Umiddelbart ligner det allerede videre avancement i Champions League til Barcelona, men hvor er det den kloge tipper med fordel bør placere sine indsatser? Bookmaker.dk har kigget på statistikken og formen for klubberne og der er faktisk tæt på gaveodds i denne topkamp.

1. Fakta:

  • Siden 28. april har Bayern München tabt 4. kampe i træk. Fuldstændigt vanvittigt og uvant for Bundesligaens og i perioder verdens bedste topklub. Vigtigt at bemærke i denne sammenhæng er dog fraværet af enormt kampafgørende spillere for bayern München. Arjen Robben spiller IKKE. Franck Ribery spiller IKKE. Barcelona stiller med fuldt hold og har verdens i øjeblikket mest frygtindgydende offensiv med Messi, Neymar og Suarez.
  • Barcelona har vundet de seneste 7 kampe i træk med en målscore på 25:0. Tjek selv statistikken på bet365. Vanvittigt effektive offensivt og et bolværk defensivt. Barcelona ER verdens bedste fodbold klub pt.
  • Bayern München har IKKE scoret et mål i de seneste 3 fodbold kampe i træk.


2. Spil forslag:

  • Barcelona vinder denne kamp – ingen tvivl. Gaveodds på en mesterklub i topform, der i tirsdagens kamp
    møder en klub uden 2 af sine mest vigtige nøglespillere. I Champions League er det stort set hver eneste gang, at den stærkeste klub vinder og dén klub er i øjeblikket Barcelona. Spil 2-tallet til top oddset på 2,70. (Vi forventer det falder yderligere) Højeste odds fundet lige her.
  • Livrem og seler: Spil dobbeltchancen, at Barcelona IKKE taber denne kamp til odds 1,50.---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3