top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-04-2015 Manchester United – Manchester City med sandsynlige spilfiduser & odds forslag, kampstart 17:00

I dag søndag den 12. april 2015 er der et brag af en fodboldkamp i den engelske Premier League. Premier League´s nummer 3, Manchester United, får besøg af rækkens nummer 4, Manchester City. 4 af klubbernes seneste 5 møder har budt på mange mål, så alle forventer en underholdende kamp mellem 2 af engelsk topfodbols absolut mest offensive fodbold klubber. Bookmaker.dk har fundet de mest sandsynlige og spilbare odds til alle os odds eksperter, der spiller med fornuften.

Spilforslag baggrundsviden: Bliv klædt på til at spille odds på lokal braget mellem Manchester United og Manchester City

83,33% af de seneste kampe er vundet af Manchester United

 • Manchester United har en flot dagsform i øjeblikket. 5 af klubbens seneste 6 Premier League kampe er blevet vundet.

81,25% af hjemmekampene er vundet af Manchester United

 • Manchester United har den stærkeste hjemmebane på Old Trafford i dette års Premier League. 13 sejre i 16 hjemmebane kampe.  Det er en vinder margin på 81,25%!
 • MU har vundet 10 af klubbens seneste 11 hjemmekampe i træk på Old Trafford i Premier League. Det er 90,90% af kampene der er blevet vundet af mesterskabs aspiranterne. Idet der er 7 kampe og dermed 21 point mere at spille om for MU, så er mesterskabs drømmene stadigvæk inden for rækkevidde for MU, idet Chelsea blot er 8 point foran på førstepladsen i Premier League.
 • Manchester City har tabt de seneste 3 udekampe i træk!!!

Indbyrdes kampe: Manchester United er historisk i front med flest sejre, mens Manchester City har vundet mest siden 2013.

 • Klubberne har mødt hinanden ialt 39 gange. 21 sejre til Manchester United, 5 uafgjort og 13 sejre til Manchester City. 53,85% af kampene har derfor resulteret i sejr til Manchester United.
 • Siden 8. april 2013 har klubberne mødt hinanden 4 gange. Manchester City har vundet samtlige 4 kampe, så manchester United må være enormt opsatte på med deres nuværende dagsform endelig at få stoppet den negative taber tendens. Motivationen for at levere et godt resultat er for Gaal´s drenge helt oppe at ringe på en 10-er på 10-skalaen.

Mesterklub har tabt til Burnley fornylig – en klub der ligger til nedrykning

 • Manchester City var indtil for få uger siden en af de absolutte favoritter til at konkurrere med Chelsea om det engelske mesterskab anno 2015/15. Nederlag til bundklubberne Burnley og fornylig Crystal Palace har vist, at Manchester City trods et enormt kvalitativt spiller materiale i øjeblikket ikke formår at levere resultater i Premier League og desuden internationalt i Champions League også har lidt et dobbelt nederlag mod Barcelona. Manchester City er skidt, skidt kørende i øjeblikket og det ligner en klub der ikke spiller for træneren i øjeblikket. Det skal den kloge tipper udnytte.

Spilforslag med odds fra bet365

1.  Hvem vinder kampen?

2. Manchester United vinder overlegent – Få et MEGA odds

 • Manchester United har vundet begge halvlege i 6 af klubbens seneste 8 hjemmekampe i Premier League.
 • Spil på at tendensen fortsætter med dominansen på Old Trafford og haps et MEGA odds på vinder / vinder på 4,60.

3. Spil dobbeltchancen – Dagens hovedtip!!!

 • Manchester United har brug for revanche mod Manchester City, idet det er 2 år og 4 måneder siden, at klubben sidst har vundet. Vil man spille sikkert, så er det i dag man skal spille på at Manchester United IKKE taber, men som minimum får uafgjort på Old Trafford.
 • Spil dobbeltchancen, at Manchester United vinder eller får uafgjort mod lokal rivalerne fra City til et flot odds på 1,42 HOVEDTIP4. Mange mål – det forventer alle og statistikken peger i den retning

 • Der er scoret OVER 2,5 mål i de sidste 6 hjemmekampe på Old Trafford, når Manchester City er kommet på besøg.
 • Der er scoret OVER 2,5 mål i 8 af Manchester United seneste 10 hjemmekampe.
 • Der er i dette års Premier League på Old Trafford i gennemsnit blevet scoret 2,94 mål pr kamp.
 • 3,13 mål i gennemsnir pr. kamp i 16 kampe er en indikator for at når Manchester City kommer på besøg, så kan publikum forvente sig at se mange mål. Manchester City scorer eksempelvis selv i gennemsnit 2 mål pr. udekamp.
 • Spil på at den 7-ende kamp i træk mellem disse 2 lokale topklubber endnu engang bliver målrig og snup et meget sandsynligt odds på 1,87 på OVER 2,5 mål.5. Kampens resultat – mange mål og MU sejr HOVEDTIP

 • Ud fra dagsformen og statistikkerne at dømme hos de 2 Manchester klubber, så tager alle kampens resultater udgangspunkt i en Manchester United sejr med mange mål. I vores optik er det usandsynligt, at Manchester United taber for 5´te kamp i træk mod City, som i øjeblikket IKKE er velkørende og faktisk ser ud som om de er ved at tabe hele sæsonen på gulvet. Desuden er Old Trafford en af denne sæsons mest målrige og sandsynlige 1-taller.
 • 3:0 til odds 29
 • 3:1 til odds 21
 • 3:2 til odds 29Stillingen i Premier League INDEN dagens fodbold brag

Inden dagens lokalbrag mellem de 2 Manchester klubber kan man se, at Chelsea ligger i front med 8 point ned til Manchester United og 9 point til Manchester City.  Det er derfor et krav for en eventuel mesterskabs bejler, at der kommer 3 point på kontoen i dag. Pilen peger mest på United sejr, som du kan læse om længere oppe på denne side. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3