top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-04-2014 Brøndby - FC København & Crystal Palace – Manchester City, Mandag 2. påskedag 6. april 2015

FCK er 11 point efter FC Midtjylland netop nu. Uanset om FC midtjylland vinder eller ej, så er det et krav, at FCK får 3 point, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at vinde det danske mesterskab i fodbold anno 2014/15. FCK må derfor have en enorm motivation. Oveni skal betydningen af at modstanderen er Brøndby heller ikke undervurderes og FCK har historisk set en ganske fin statistik mod Brøndby. Der er især 2 meget sandsynlige odds til mandagens mest interessante fodbold kamp, som man bør overveje at placere et væddemål eller 2 på.
I Premier League er det mesterskabs kandidaten Manchester City, der giver et fornemt odds, når de vinder over en klub, som de ALTID vinder over. 
(Alle odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds INDEN du spiller)

Spil forslag med statistik til mandag 2. påskedag 2015

16:00 Brøndby - FC København , Statistik og odds info til odds eksperter

Statistikken indikerer et yderst målknapt københavner derby

 • Fakta 1: Der er scoret UNDER 2,5 mål i de seneste 8 FCK udekampe i træk i superligaen.
 • Fakta 2: Brøndby har holdt "buret rent" i 5 af klubbens seneste 6 superliga hjemmekampe.
 • Fakta 3: Brøndby har den stærkeste defensiv på hjemmebane i superligaen i år. Blot 5 scoringer imod sig på eget græs i 11 hjemmekampe.  Ingen andre klubber er så gode på eget græs i år. INGEN.
 • Fakta 4: FCK´s topscorer Nicolai Jørgensen er ikke med.
 • Fakta 5: FCK har den stærkeste defensiv i superligaen i år, når de spiller på UDEBANE. Blot 5 scoringer imod sig i 10 kampe. Til sammenligning kan det siges at hovedparten af de andre superliga klubber har lukket 14 mål eller flere ind i samme antal kampe. Derfor – meget svært at score på FCK, når de kommer på besøg. Det bør den kloge tipper lukrere på.Hvem vinder kampen – FCK er ubesejret i 90,5% af fodboldkampene mod Brøndby

 • Fakta 1: Brøndby har vundet 6 af klubbens seneste 7 hjemmekampe i superligaen.
 • Fakta 2: FCK er ubesejret i 19 af de seneste 21 møder med Brøndby.
 • Fakta 3: FCK har blot tabt 1 kamp af klubbens seneste 15 superliga kampe.
 • Fakta 4: Det seneste møde mellem disse 2 klubber sluttede med en 3:1 sejr til FCK.

 
 • Tendenserne fortsætter: Uanset at Brøndby har vundet de seneste 6 af 7 hjemmekampe i år, så har Brøndby i øjeblikket store problemer mod FCK. Desuden er FCK ”pisket” til at gå efter de 3 point, idet FCM med deres 11 points forspring kun kan indhentes, hvis der hentes max point i såvel ude- som hjemmekampe. Odds på 2-tallet er flot på 2,50. Sekundært er dobbeltchancen at FCK som minimum får 1 point et alternativ til den mere forsigtige tipper og her er oddset på eksempelvis bet365 på 1,45 også en mulighed. (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)

21:00 Crystal Palace – Manchester City

Manchester City har vundet de seneste 7 kampe i træk over Crystal Palace – 100% vinder attitude

 • Fakta 1: Manchester City ligger nummer 4 i Premier League med 61 point. Klubben har ambitioner om at vinde det engelske mesterskab, men er 9 point efter førerholdet Chelsea. Derfor – kun 3 point tæller og et uafgjort resultat betragtes som 2 tabte point. Med andre ord Manchester City møder topmotiverede op til kamp mod en klub, som de plejer at vinde over.
 • Fakta 2: Southampton, Arsenal og Liverpool er er alle topklubber i Premier League – præcis som Manchester City. Alle klubber har fornylig vundet over Crystal Palace.

 
 • Tendenserne fortsætter: Oddset på en udesejr og sejr nummer 8 i træk til Manchester City er på 1,70 og er enormt godt og endnu mere vigtigt meget, meget sandsynlig. (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3