top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

5-4-2015 Esbjerg fB - FC Midtjylland & Celta Vigo – Barcelona, kampstart 5. april 2015 klokken 19:00 & 21:00


FC Midtjylland lå til at vinde guld sidste sæson i superligaen, men AaB vandt som bekendt mesterskabet og fik ovenikøbet The Double, mens FCM slukørede måtte se deres sæson smuldrede på blot nogle timer, idet FCK snuppede andenpladsen. I år er FCM dog tilbage i samme vinderform som sidste sæson og denne gang er der intet der tyder på, at der er andre klubber der kan matche de gæve midtjyder. Dagens modstander Esbjerg har desuden en meget dårlig statistik mod FCM og lægges dertil, at Esbjerg fodbold-toget i denne sæson ikke har været særligt velkørende, så er der faktisk et ganske godt odds til dagens Alka superliga fodboldkamp.

Bookmaker.dk har desuden valgt at sætte spot på Barcelona´s sene aften kamp mod Celta Vigo, som vi alle kan se gratis på computer eller tv via chromecast eller lignende hardware. (De odds forslag der findes på denne side er hentet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds information)

Odds forslag med statistik og sandsynlige spil til fodbold søndag 5. april 2015

19:00 Esbjerg fB - FC Midtjylland

Dagens godbid – 80% vinder statistik - Vanvittigt godt odds på et meget sandsynligt 2-tal.

 • Fakta 1: FCM har vundet 16 af klubbens seneste 20 superliga kampe. Klubben ligger suverænt i spidsen med 53 point uden direkte med kombatanter i toppen. Nærmeste forfølger er FCK, som er 11 point efter!!! FCM dominerer i den grad dansk fodbold i øjeblikket.
 • Fakta 2: Esbjerg har blot 26 point og ligger i bunden af superliga tabellen.
 • Fakta 3: FCM har holdt buret rent i 7 af deres seneste 9 kampe mod Esbjerg.
 • Fakta 4: Siden 3. november 2014 har disse 2 klubber mødt hinanden 4 gange i superligaen. Esbjerg har IKKE scoret et eneste mål i nogen af superliga kampene. (Klubberne har dog mødt hinanden en enkelt gang i en pokalkamp – hér var Esbjerg til gengæld i målhumør)
 • Fakta 5: FCM har IKKE tabt mod Esbjerg i 9 af klubbernes seneste 10 fodboldkampe.
 • Fakta 6: FC Midtjylland og Esbjerg mødte hinanden for blot en måned siden (4. marts) og FCM vandt med cifrene 3:0.

 
 • Spilforslag1: Tendenserne fortsætter:  I vores bog er FCM en klasse bedre end samtlige andre klubber i superligaen i år. Blot kig på hvor mange mål klubben har scoret i de første 22 superliga kampe. FCM har scoret 46 mål i 22 kampe. Nummer 2 i rækken er FCK. De har blot scoret 26 mål i samme antal kampe. Bet365 giver et vanvittigt højt odds på 2,20 til FCM sejr. HOVEDTIP. (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)
21:00 Celta Vigo - Barcelona

Flot odds på Messi´s formstærke klub – 100% vinder attitude

 • Fakta 1: Barcelona er i forrygende i form i øjeblikket og det skyldes ikke mindst en Lionel Messi i hopla. I søndagens fodboldkamp er modstanderen desuden Celta Vigo. Sidst de 2 klubber mødtes tabte Barcelona sensationelt 0:1 på hjemmebanen Camp Nou. Med andre ord Barcelona har ikke blot de 3 point at spille for i søndagens kamp.Celta Vigo skal simpelthen besejres eftertrykkeligt, så de stolte og sejrsvante barca- spillere igen kan få vist hele fodbold verdenen at 0:1 nederlaget blot var en enlig svipser.
 • Fakta 2: De seneste 7 Barcelona kampe i træk er vundet siden 24. februar.
 • Fakta 3: Barcelona ligger sikkert nummer 1 i den bedste spanske fodbold række med 68 point. Nærmeste forfølger i mesterskabskampen er Real madrid, som er 4 point efter. Derfor – Barcelona vil gå efter 3 point og et uafgjort resultat kan ikke bruges til noget som helst.


 
 • Spilforslag 2: Tendenserne fortsætter: Barcelona er favoritter i denne kamp. I øjeblikket er det måske verdens bedste klubhold, idet såvel Bayern München som Real Madrid begge virker lidt matte i øjeblikket. Oddset på et 2-tal på et mandskab, der har revanche til gode og ovenikøbet er mindst 1- til 2-klasser bedre end dagens modstander på 1,40 – det er et gaveodds. (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)

Første målscorer – Her er favoritterne til at score mål

 • Fakta 1: Luis Suarez har scoret mål for Barcelona i 5 af klubbens seneste 7 fodboldkampe. Det er flere gange end Messi, som blot har scoret i 3 kampe.
 • Spilforslag 3: Tendensen fortsætter: Spil på at brandvarme Suarez scorer første mål til odds 5,50. Oddset på Messi som første målscorer er på blot 4! (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3