top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-03-2015 Landskamp i aften: Frankrig – Danmark, sikkert og højt odds

Det franske landshold skal i aften 29. marts 2015 klokken 20.45 på hjemmebane i Saint Etienne, der ligger tæt på Lyon,  forsøge at revanchere sig efter det pinlige 1:3 nederlag fornylig mod Brasilien. I dag den 29. marts er det Danmarks landshold, den franske verdens elite kommer til at spille mod og selvom det blot er en venskabskamp, vil det med garanti være en kamp begge landes fodbold mandskaber vil gøre alt for at vinde.
Det franske landshold skal afholde EM i fodbold i 2016 og er derfor som værts nation allerede kvalificeret til EM slutrunden 2016. Alligevel må det forventes, at de franske verdensstjerner i aftenens venskabskamp vil sætte sig på kampen og minimum ikke tabe mod Danmark af en simpel grund. Det må de ikke og det forventes, at de vinder. Desuden er det en træningskamp, så det betyder ingenting for Danmark at tabe denne kamp, det vigtigste er at Morten Olsen får afprøvet nogle spillere inden den for Danmark meget mere vigtige kvalifikationskamp mod Serbien i juni 2015. 
  • Spil på landskampene: Flest odds og ovenikøbet størst i Europa. Alle nye kunder får 1000 kroner i bonus PLUS mobil bonus i dag 29 marts 2015. Spil hos den største bookmaker her.

3 spiltips & odds til landskamp mellem Frankrig – Danmark , kampstart 29. marts 2015 klokken 20:45

Spiltips 1 – Spil med hjernen i aften - HØJE ODDS

  • Frankrig har netop tabt en testkamp mod Brasilien. Det er pinligt. Frankrig taber ikke 2 kampe i træk, og Frankrigs landstræner Deschamps har også udtalt til pressen, at det franske landshold ikke vil blive vant til at tabe. Det er derfor et top motiveret fransk landshold der på hjemmebane skal spille mod et dansk undertippet landshold. Odds på de 2 lande indikerer også, at Frankrig er favoritter i denne kamp, men der er faktisk et udmærket odds på 1,50 for fransk sejr over Danmark, så spil med hjernen og ikke hjertet i denne kamp. Spiller du med hjertet er der et gaveodds på et 2-tal på 7!
  • Spil på fodbold kampen her - 1000 kr i bonus (Indspark: Få så den konto oprettet NU og spil der, hvor du får mest for pengene. Bet365 er blevet størst i Europa, fordi de simpelthen har det bedste spil produkt på markedet! Alle odds eksperter ligger 95% af deres spil her)Spiltips 2 – Elendige defensive landshold

  • 2 svage forsvar og en dansk målmand Kasper Schmeichel, som ikke er i topform og kampform. Frankrig har netop tabt 1:3 til Brasilien, mens Danmark lidt heldigt vandt 3:2 over USA. Aftenens kamp er en testkamp, så det må forventes at begge landstrænere eksperimenterer med valget af spillere. Dette bliver med overvejende sandsynlighed IKKE en taktisk kamp med få mål, så odds på OVER 2,5 mål er det mest sandsynlige på 2,05.
  • Her er højeste odds fundet!

Spiltips 3 - Frankrig må IKKE og VIL ikke tabe denne kamp - Investerings tips

  • Det er skrevet tidligere, at Deschamps har udtalt, at Frankrig ikke vil blive vant til at tabe. Morten Olsen har også til verdenspressen op til dagens kamp gjort det klart, at han mener, at Frankrig ikke er en fodbold nation Danmark kan sammenligne sig med. Hvis Danmark skal vinde kampen, skal samtlige danske landsholdsspillere toppe som kollektiv. Det mest sandsynlige er derfor, at Frankrig IKKE taber denne kamp og et spil på dobbeltchancen, at Frankrig enten vinder eller får uafgjort er et godt og meget, meget meget sandsynligt odds forslag til den forsigtige odds investor. Odds på dobbeltchancen er på 1,11.
  • Spil dette og andre odds hos Europas største bookmaker hvor DU får flest fordele.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3