top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-03-2015 Champions League odds og statistik med spilfiduser ONSDAG 11. marts, Chelsea – PSG & Bayern München - Shakhtar Donetsk. Kampstart klokken 20:45

Bayern München er den anden topkandidat til at vinde Champions League trofæet. Det var lidt en ”fuser”, at den tyske storklub i den første CL kamp på udebanen Arene Lviv den 17. februar 2015 mod onsdagens modstander Shakhtar Donetsk blot fik 0:0. Tyskerne er derfor ikke blot tændte med må forventes at være glohede til at vise hele fodbold Europa, at de er favoritter til at vinde denne turnering og med en hjemmebane, der har givet sejre i 91,66% af klubbens Bundeliga kampe i denne sæson, så har tyskerne noget at have selvtilliden i.
Chelsea skal også i ilden på eget græs og den engelske klub taber faktisk aldrig for tiden i CL – derfor meget sandsynligt at de heller ikke gør det når videre deltagelse i CL skal afgøres på Stamford Bridge.

Odds og spilforslag til Champions League onsdag den 11. marts 2015

Chelsea – PSG, kampstart onsdag den 11. marts klokken 20:45

1.  Chelsea taber aldrig – 100% - i hvert fald ikke i Champions League!

  • Chelsea har de seneste 7 fodbold kampe i træk i Champions League sammenhæng IKKE tabt en fodboldkamp.
  • Spil på at Chelsea på sit eget stadion Stamford Bridge minimum får et uafgjort resultat mod franske PSG og odds på dobbeltchancen at Chelsea vinder eller uafgjort til odds 1,22.

Bayern München - Shakhtar Donetsk, kampstart onsdag den 11. marts klokken 20:45

2.  Få klubber kan score mål mod Bayern München

  • Bayern München har holdt nullet i 5 af de seneste 7 Champions League kampe.
  • Spil på at Bayern München på Allianz Arena ikke tillader scoringer imod sig, så et enormt sandsynligt odds på dobbeltchancen er at Bayern München vinder eller uafgjort til odds 1,04.

3.  Allianz Arena – en hjemmebane der har givet sejre i 91,66% af Bundesliga kampene

  • Bayern München har i denne sæson i den hjemlige tyske Bundesliga IKKE tabt én eneste fodboldkamp. Det er i stedet blevet til 11 sejre og blot en uafgjort. Første kamp mellem Shakhtar Donetsk og Bayern München i Champions League den 17. februar 2015 sluttede 0:0. Det tyske storhold kan derfor ikke nøjes med at spille uafgjort og gå videre og med den imponerende hjemmebane statistik, samt flotte Champions League historik i øvrigt, så er det overvejende sandsynligt at tyskerne snupper en hjemmesejr.
  • Spil på et 1-tal og få en forrentning på 16%, som er meget , meget sandsynligt . Oddset er netop nu på 1,16. HOVEDTIP 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3