top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-03-2015 NEW FIRM med statistik, odds og spil forslag, FCK – Brøndby, kampstart søndag 8. marts klokken 15:00

FCK er i superliga sammenhæng en af de mest formstærke klubber i øjeblikket, idet de seneste 6 kampe har resulteret i 13 point. Brøndby er modsat en af de mindst formstærke og det afspejler sig i at De Gule blot har vundet 2 kampe og hentet 7 point ialt fra de seneste 6 superliga kampe. Den indbyrdes statistik mellem klubberne er heller ikke sjov læsning for Brøndby, idet FCK er klubben, der kan brøste sig af at have klaret sig bedst i Danmarks største fodboldkampe målt på medie og publikums interesse, for er der en ting New Firm kan, så er det at tiltrække sig en enorm interesse og opbakning. Bookmaker har kigget på de mest sandsynlige odds til dagens topkamp mellem 2 traditionsrige københavner klubber og der er flere odds, der umiddelbart er lige til højrebenet, hvis statistikkerne blot fortsætter.


Spil forslag, statistik og sandsynlige odds

1. Nul mål scoret 4 kampe i træk

 • Brøndby er i scorings krise i øjeblikket, idet klubben 4 fodbold kampe i træk IKKE har formået at score et eneste mål.
 • Spil på at denne tendens fortsætter, så hedder spillet dobbeltchancen, at Brøndby taber eller uafgjort til oddset 1,18.

2. Få mål i vente i New Firm

 • Der er scoret UNDER 2,5 mål i 8 af FCK´s seneste 9 superliga kampe.
 • Der er scoret UNDER 2,5 mål i Brøndby´s seneste 5 Alka Superliga forbold kampe i træk.
 • Der er scoret UNDER 2,5 mål i FCK´s seneste 4 hjemmekampe i Parken mod dagens modstander Brøndby.
 • Spil på at få måls tendensen fortsætter i dagens lokalbrag New Firm mellem FCK og Brøndby og få et odds på 1,62 for UNDER 2,5 mål.

3. Vinder statistik i Parken på 85,7% & en modstander der taber HVER GANG de spiller på fremmed græs

 • FCK har en flot hjemmebane statistik i Parken i øjeblikket, når det gælder superliga kampene, idet klubben har vundet 6 af de seneste 7 opgør.
 • Brøndby har TABT de seneste 3 udekampe i træk i superligaen.
 • Spil på favorit sejr og at FCK fortsætter sin dominerende vinder statistik på 1-tallet til odds 1,73.

4. FCK har hentet point i 90% af lokalbragene

 • FCK er uden tvivl klubben, der har selvtilliden med til dagens New Firm, idet blot 2 ud af klubbernes seneste 20 opgør har resulteret i en sejr til Brøndby.
 • FCK har fået point i 18 af klubbernes seneste 20 opgør, dvs fortsætter FCK med at høste point mod Brøndby, hvilket de har gjort i mere end 90% af fodboldkampene, så spil dobbeltchancen at FCK vinder eller uafgjort til odds 1,18.

5. Totalt overlegen vinder attitude i Parken – Modstanderne bliver mejet ned

 • FCK i Parken har de seneste 3 hjemmekampe i træk i superligaen vist en overlegen attitude og vinder mentalitet. Begge halvlege er vundet over deres modstandere i de seneste 3 hjemmekampe.
 • FCK ligger nummer 2 i superligaen og er reelt den eneste udfordrer til FCM om det danske mesterskab i fodbold. Hovedparten af pointene, der skal til for at hente FCM vil alt andet lige komme fra hjemmesejre i Parken og FCK vil næppe gamble mere end højst nødvendigt i denne kamp, hvis de formår at lukke kampen tidligt. Hvis FCK for 4´re kamp i træk fortsætter med at vinde begge halvlege, så er der et flot flot odds på FCK vinder/vinder på 2,63.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3