top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-03-2015 La Liga med ekspert tips baseret på statistik og tendenser til topkampen Sevilla – Atletico Madrid, kampstart 1. marts klokken 19:00


 
Sevilla er den eneste klub i La Liga som i denne sæson er UBESEJRET på sin hjemmebane Ramón Sánchez Pizjuán. En del af forklaringen ligger i klubbens enormt stærke defensiv på eget græs. Der er blot scoret 7 mål på klubben i sæsonens første 12 hjemmekampe. De eneste 2 andre klubber i La Liga som har den samme flotte hjemmebane statistik er de 2 stjernespækkede mandskaber fra henholdsvis Barcelona og Real Madrid. Den flotte defensiv er ikke sket på bekostning af en trist offensiv, idet Sevilla faktisk er den 5´te mest målfarlige klub på hjemmebane med 25 træffere i 12 kampe. Denne kamp vises gratis hos en enkelt bookmaker, som du kan læse mere om længere nede og der er flere ganske fornuftige og sandsynlige odds til denne kamp – og ikke mindst med fantastisk gode odds.
  • Info: Dagens odds på Bookmaker.dk er udelukkende fra bet365. Få din egen gratis konto her (UNIKT BONUSLINK)

1.  Spil tips,  odds & statistik til La Liga fodbold kampen Sevilla – Atletico Madrid, SØNDAG 1. marts 2015, kampstart klokken 19:00

Tip 1.  100% ubesejret 20 kampe i træk

  • Sevilla har IKKE tabt på hjemmebane 20 kampe i træk i La Liga.
  • Spil på at Sevilla fortsætter denne trend og odds på dobbeltchancen hos bet365 at Sevilla vinder eller uafgjort mod Atletico Madrid til oddset 1,55. HOVEDTIP

Tip 2. Atletico Madrid har ikke tabt 10 kampe i træk til Sevilla

  • Atletico Madrid har 10 fodbold kampe i træk IKKE tabt til Sevilla.
  • Spil på at Sevilla IKKE taber for 21 kamp i træk på hjemmebane (tip 1) og at Atletico Madrid IKKE taber mod Sevilla for 11 kamp i træk (tip 2), dvs et meget plausibelt ”X” til flotte odds 3,20, hvis begge statistikker blot fortsætter som de plejer.

Tip 3. Sevilla har siden 1. februar 2015 gået MÅLAMOK i La Liga

  • Der er scoret 26 mål i de seneste 6 kampe FC sevilla har spillet i den bedste spanske fodboldrække La Liga. Det er i gennemsnit 26/6=  4,3 mål pr. kamp og alle kampe var med mindst 3 mål.
  • Fortsætter dette målorgie skal der spilles på OVER 2,5 mål til oddset 2,08.2. Se spansk la Liga top fodbold HELT GRATIS – se her hvordan

Det eneste man skal gøre er at åbne en gratis konto hos bet365, hvor alle odds på denne side af Bookmaker også stammer fra. Det koster 0 kroner at se dagens fodbold kampe i la Liga mellem blandt andet Sevilla – Atletico Madrid, kampstart klokken 19:00 & Real Madrid – Villareal, kampstart 21:00.

3. Stillingen i La Liga

Både Sevilla og Atletico Madrid er med i toppen af den spanske liga, selvom Real Madrid og Barcelona reelt er de eneste bejlere til det spanske mesterskab i dette års la Liga.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3