top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-02-2015 Spilforslag (4 stk.) tips & odds til tysk topklub mod tysk bundklub, Wolfsburg – Hertha Berlin, kampstart 22. februar 2015 klokken 17:30Bas Dost var 2-måls skytten i Wolfsburg´s sikre 2-0 sejr på tyskernes stadion Volkswagen Arena torsdag i denne uge. Wolfsburg der har danske Nicklas Bendtner på holdet er et tysk tophold og er i år reelt Bayern Münchens´s eneste udfordrer til det tyske mesterskab. Bayern München ligger solidt i spidsen af Bundesligaen med 55 point, mens Wolfsburg med sine 44 point og en kamp færre er det eneste tyske klubhold, som stadigvæk kan hente dem. Vinder Wolfsburg dagens hjemmekamg, så skiller blot 8 point de 2 tyske Bundesliga klubber. Se hvorfor Bookmaker mener denne fodbold kamp indeholder nogle af dagens mest sandsynlige odds nede under spilforslag.

Fakta, statistik, tips og 4 odds forslag til Bundesligaen den 22. februar 2015 klokken 17:30
 

1 . Wolfsburg har vundet 81,81% af sine hjemmekampe

 

 • Fakta: Hertha Berlin har en elendig udebane statistik. I 10 Bundesliga kampe er det blevet til 2- uafgjort, 2 sejre og 6 nederlag.
 • Fakta: Wolfsburg har vundet 9 og spillet 2 uafgjort af klubbens 11 hjemmekampe i dette års hjemlige turnering. NUL nederlag på hjemmebane i denne sæson.
 • Fakta: Wolfsburg er enormt dygtige defensivt når de spiller på eget græs, idet blot Bayern München har en marginalt bedre defensiv med 3 mål mod Wolfsburg´s 7.
 • Fakta: Wolfsburg har vundet 9 af klubbens 11 hjemmekampe i Bundesligaen i år.
 • Fakta: Siden 31. marts 2012 har Wolfsburg mødt Hertha Berlin 5 gange. 4 sejre til Wolfsburg og 1 sejr til Hertha.

 
 • Tendenserne fortsætter: Spil på at Wolfsburg fortsætter med at dominere på eget græs og dermed hævne nederlaget på Hertha Berlin´s stadion Olympia Stadion sidste år den 24. september, hvor Wolfsburg tabte snævert med 1:0 til dagens modstander. Wolfsburg´s fodbold spillere må være enormt tændte for at vinde NETOP denne kamp. Spil på 1-tallet til odds 1,36. HOVEDTIP


   2. Wolfsburg er OVERLEGNE på hjemmebane – Kanon odds!

3. Wolfsburg – ER afgjort en målmaskine på Volkswagen Arena

 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 5 af 6 af Wolfsburg´s seneste Bundesliga kampe.
 • Fakta: Wolfsburg har på sin hjemmebane en målscore på 25:7, dvs. der bliver i gennemsnit scoret 2,9 mål pr. kamp på Volkswagen Arena.
 • Tendenserne fortsætter:  Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,60.


 

4. Wolfsburg er ubesejret på hjemmebane i Bundesligaen i år

 • Fakta: Wolfsburg har vundet 9 og spillet 2 uafgjort af klubbens 11 hjemmekampe i dette års hjemlige turnering. NUL nederlag på hjemmebane i denne sæson.
 • Tendensen fortsætter: Spil dobbeltchancen at Wolfsburg IKKE taber i dag for 12´te fodbold kamp i træk på Volkswagen Arena og snup oddset på 1,083.

5. Kom i gang

Information: Alle odds er fundet på bet365 – er du ny kunde, så spil på disse odds med 1000 kroner bonus. Kampen bliver desuden fulgt og kommenteret live på bet365 radio til alle kunder, der er logget ind med deres brugernavn.

6. Stillingen i Bundesligaen

Wolfsburg ligger på en flot andenplads i toppen af tabellen. Hertha Berlin ligger modsat på en lidet flatterende 2. plads i bunden af tabellen. Det er top mod bund i dagens Bundesliga kamp.

7. Formen i Bundesligaen

Wolfsburg er i fremragende dagsform i øjeblikket. Det kører internationalt med 2:0 sejren for 3 dage siden over Sporting Lissabon og i den hjemlige Bundesliga er de seneste 6 kampe blevet med resultaterne 4 sejre og 2 uafgjort. Til sammenligning ligger Hertha Berlin helt i bund med 4 tabte og blot 1 sejr i de seneste 6 kampe. Bedømt alene på dagsform har Wolfsburg enormt gode muligheder for at hente en sikker sejr i dag. Bas Dost er desuden manden man kan forvente mål fra!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3