top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-02-2015 Spil fiduser og statistik. Fransk topklub bør få revanche mod midtklub i krise, Ol. Lyon – Nantes, kampstart søndag 22. februar 2015 klokken 16:00


Olympique Lyon er fransk tophold i Le Championnat / Ligue 1, som er den bedste franske fodbold række. Ol. Lyon har 51 point, mens søndagens modstander Nantes blot har 33 point efter 25 runder. Der er ingen tvivl om, hvor favorit rollen ligger i dette franske opgør og bookmakerne har også gjort Ol. Lyon til relativt store favoritter og så alligevel ikke, for oddset på fransk hjemmesejr er faktisk efter omstændighederne ganske højt. Der er masser af spil muligheder i denne kamp baseret på statistik, indbyrdes opgør, formen i øjeblikket og en masse af andre faktorer.

Fakta og statistik - Olympique Lyon og Nantes

  • Lyon har vundet de seneste 6 fodbold kampe i træk på hjemmebane, når modstanderen på den anden banehalvdel var Nantes.
  • Lyon har minimum scoret 3 mål i de seneste 4 hjemmekampe mod Lyon.
  • Der er scoret mindst 3 mål i 8 af 9 af de seneste kampe mellem Ol. Lyon og Nantes.
  • Ol. Lyon ligger nummer 1 i den bedste franske fodboldrække med 51 point.
  • Ol. Lyon har vundet 11 kampe ud af 13 mulige på sin hjemmebane Stade Municipal de Gerland i Ligue 1 i denne sæson.
  • Formen i øjeblikket: Nantes har tabt 3 kampe og spillet 2 uafgjort i Ligue 1 siden 17. januar 2015. Nul sejre!
  • Formen i øjeblikket: Ol. Lyon har siden 17 . januar vundet 2 kampe og spillet 3 uafgjort. Nul nederlag i Ligue 1 i denne periode.

Spilforslag til Ligue 1 fodboldkampen Ol. Lyon - Nantes, der spilles søndag den 22. februar 2015 klokken 16:00

  • Ol. Lyon har en indbyrdes formidabel statistik mod Nantes. Klubben vinder HVER GANG de spiller på hjemmebane mod Nantes, det har de gjort 6 kampe i træk. Lyon må også være ekstra tændte for at vinde kampen søndag eftermiddag, idet Vincent Bessat fra Nantes ene mand fældede Lyon den 20.januar 2015 i den franske pokal turnering Coupe de France med et ægte hat-trick med en Nantes hjemmesejr på 3:2. (Det er også en del af forklaringen på det gode 1-tals odds) Det afgørende mål blev sat ind af Bessat i det 89. minut. Derfor forvent en kamp, hvor der bliver kæmpet (HUSK fodbold kampen streames gratis til bet365 kunder) og Lyon bør trække det længste strå i denne kamp, som de plejer at gøre på hjemmebane. Lyon har i denne sæson med 11 hjemmesejre af 13 mulige i Ligue 1 også al mulig grund til at have optimismen og troen på at Nantes ikke får noget med hjem. 1-tallet giver fornemme odds på 1,57. SPIL DET HER
  • Den seneste kamp mellem disse 2 klubber sluttede 3:2 til Nantes og i 4 af de seneste 5 opgør mellem disse klubber er der også blevet scoret mange mål. Disse 2 klubber ligger godt til hinanden og der er stor forventning herfra om, at der nok skal komme mindst 3 mål, så spil på OVER 2,5 mål til odds 2,07.
  • Alle odds er fundet på bet365. Husk 1000 kroner i bonus, hvis du er ny kunde.

Stillingen i Ligue 1

Olympique Lyon topper den franske liga og har dermed henvist blandt andet Paris SG til en tredjeplads. Vil man blive på toppen skal der dog sejre til og især på hjemmebane er Lyon enormt stærke med 11 sejre af 13 mulige. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3