top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-02-2015 ONSDAG: Champions League 2015 fodbold kampen Schalke 04 – Real Madrid med statistik, odds og spilforslag, kampstart 18. februar 2015 klokken 20:45

Det er kun godt og vel et år siden, at Schalke 04 blev sønderbanket, maltrakteret og gennembombet af Real Madrid fodbold ekvilibristerne. 26. februar 2014 mødte dagens 2 top klubber fra henholdsvis den tyske Bundesliga og den spanske La Liga hinanden og det var en fodbold kamp, der endte i et målorgie sjældent set. Veltins Arena, hvor Schalke 04 har hjemmebane, fik besøg af Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og resten af Real Madrid spillerne og efter dommerens slutfløjt, stod der 1:6 sejr til Real Madrid. Der var klasseforskel denne dag og blot 3 uger senere gentog Real Madrid scenariet og vandt 3:1 på hjemmebanen Santiago Bernabeu. Der er derfor INGEN tvivl om, at bookmakerne har gjort Real Madrid til storfavoritter i dagens mest interessante Champions League kamp. Der er dog andre mere interessante spil muligheder i denne kamp.

Fakta og statistik

  • Real Madrid har i den hjemlige liga i denne sæson i Primera Division spillet 23 fodbold kampe. Det er blevet til 19 sejre og 4 nederlag og dermed NUL uafgjorte kampe!
  • I den hjemlige liga er der i gennemsnit i de 23 kampe Real Madrid har spillet scoret 4,07 mål pr. kamp. Real Madrid har selv scoret 3,13 mål i gennemsnit pr. kamp.
  • I de 21 fodbold kampe Schalke 04 har spillet i den hjemlige Bundesliga, er der scoret 2,57 mål i gennemsnit pr. kamp.
  • Schalke 04 har på sin hjemmebane i denne sæson i Bundesligaen vist en stabil defensiv og har i 11 hjemmekampe blot lukket 9 mål ind. Blot 3 klubber har lukket færre mål ind i eget net end Schalke 04.
  • Schalke 04 har en udmærket dagsform i øjeblikket hvilket i praksis kan ses ved at klubben i Bundesligaen hentede 1 point mod Bayern München den 3. februar 2015 og blot 3 dage senere vandt de på Veltins Arene med 1:0 over M´Gladbach, hvor sidstenævnte i øjeblikket ligger nummer 3 i den tyske Bundesliga.
  • Schalke 04 har blot tabt 1 hjemmekamp i denne sæson på sin hjemmebane, men har fået point i de andre 10.

Spilforslag til Champions League Schalke 04 – Real Madrid den 18. februar 2015 klokken 20:45:

  • Der er enorm værdi i at spille på et ”X” til favorable mega odds på 4,75. Real Madrid spiller stort set aldrig uafgjort, de enten vinder eller taber, men gårsdagens 2 Champions League opgør mellem PSG - Chelsea og Shakhtar – Bayern München  sluttede begge uafgjort og sådan er det med knock out kampene. Jeg vurderer, at Schalke 04 er stærke nok til ikke at tabe, men de er heller ikke dygtige nok til at vinde, så den lander på et kryds.
  • Statistikken ovenfor indikerer, at kampen i dag bliver målrig, men kampens betydning gør, at Schalke 04 IKKE dummer sig igen som de gjorde for et år siden. Desuden har Schalke 04 en stærk hjemmebane og kampformen indikerer også, at selv gode klubber skal spille optimalt for at slå dem. Få mål er mest sandsynligt og odds på det hos bet365 er på lukrative 2,35.
  • Hovedtippet til dagens kamp er, at Schalke 04 IKKE taber, men får point. Odds på dobbeltchancen hos bet365 er på 2,75. Det er et superodds. Husk på at Schalke 04 i denne sæson har den fjerdebedste defensiv i Bundesligaen og samtlige spillere vil yde 100% mod Real Madrid. Der er stor sandsynlighed for at bussen bliver parkeret i denne kamp og det tilsat et iltert og larmende hjemmepublikum, så kan der sagtens hentes point for den tyske topklub i denne kamp. HOVEDTIP
  • Alle odds kan spilles hos bet365, hvor alle odds er fundet. (Nye kunder kan spille med 1000 kroner bonus på disse odds og husk deres live streaming af fodbold og anden sport er GRATIS, men kun hvis man har en konto! Dagens kamp bliver også kommenteret live)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3