top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-12-2014 (10 spil tips med odds) Champions League runde 6 sidste chance for at spille på Europas største klubber. Bayern München, Barcelona, Ajax og PortoI dag den 10. december 2014 er det Champions League grupperne E, F, G og H, der skal afgøres. Gruppe E har allerede fundet sin vinder, idet Bayern München topper gruppen suverænt med 12 point. Gruppe E bliver derimod en dynamit gruppe i kampen om 2. pladsen og til dels 3. pladsen, idet Manchester City, Roma og CSKA ALLE har 5 point og derfor alle i teorien kan få en andenplads i aften. I gruppe G er der endnu engang kamp om videre avancement, mens gruppe H nok er dagens mest ligegyldige gruppe. Ialt er der en masse gode spil muligheder til dagens Champions League kampe. Alle kampe starter klokken 20:45.

10 spiltips med odds til Champions League 2014/15

Gruppe E

Bayern München har 12 point og er urørlig på førstepladsen. Alle de andre 3 klubber Manchester City, Roma og CSKA Moskva har alle 5 point – så denne gruppe er meget åben.
Kampen i aften mod CSKA er derfor i princippet uden betydning for den tyske storklub. Uanset om Bayern vinder eller taber, så vinder de stadigvæk gruppe E i overlegen stil. Det første møde mellem klubberne sluttede med en lille 0:1 sejr til Bayern München. Spørgsmålet i denne kamp er, om Bayern München har valgt at prioritere denne kamp eller i stedet vælger at spare på kræfterne til andre kampe med mere på spil. Omvendt vil CSKA møde op til kamp topmotiveret, idet de med en sejr minimum vil sikre sig en tredjeplads i gruppe E uanset hvilket resultat Manchester City og Roma ender med.

Spilforslag:

  1. Disse odds begrundes i hvem af klubberne, der må forventes at have mest motivation til dagens fodbold kamp. Uanset hvor gode Bayern München er, så betyder det altså enormt meget, at der er noget på spil, hvis man skal vinde en fodbold kamp. CSKA beviste i den første kamp mod Bayern München, at de ikke blev blæst omkuld, idet de opnåede et beskedent nederlag på 0:1. Sats på dobbeltchancen, at CSKA vinder eller uafgjort til odds 3,75.  
  2. Det er et godt odds. Endnu mere sandsynligt er en uafgjort til odds 6,50. Det er et resultat begge klubber formentlig kan leve med, men det afhænger naturligvis af udfaldet af den anden kamp i gruppen. (Livebetting på denne kamp bliver enormt interessant at følge)HOVEDTIP


Gruppe F

I gruppe F er de 2 klubber Paris Saint Germain og Barcelona begge videre til Champions League knockout – fasen. Det er derfor blot 3. pladsen, der er i spil i dag. Det er klubberne Ajax Amsterdam og Apoel Nicosia, der skal kæmpe om den og dermed få adgang til Europa League til næste år. Ajax kan nøjes med uafgjort og dermed gå videre med ”fesne” 3 point. Apoel er et af Champions Leagues mest udygtige klubber, så det er meget sandsynligt, at Ajax som er i storform i øjeblikket nok skal snuppe adgangsbilletten til Europa League.

Spilforslag:

  1. Første kamp mellem disse 2 klubber i dette års Champions League sluttede med 1:1 og det er det eneste point, som Apoel har fået.  Den kommende verdensstjerne Lucas Andersen bragte ellers Ajax foran 0:1, men blot 3 minitter senere udlignede Apoel på straffespark til 1:1, som også blev kampens slutresultat. Ajax Amsterdam kan nøjes med uafgjort og alligevel få det optimale med hjem fra sin gruppe. Et ”X” til odds 4,10  giver efter omstændighederne et brandgodt odds på 4,10.
  2. Dobbeltchancen at Ajax Amsterdam vinder / eller uafgjort til odds 1,14
  3. Apoel er faktisk ganske gode defensivt og det er sjældent, at der bliver scoret mange mål på dem. I klubbens seneste 7 kampe, er det blot Barcelona, som har formået at score mange mål på dem. Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,95.
  4. De mest sandsynlige resultater er 0:0 til odds 11 eller 1:1 til odds 7,50 i kampen mellem Ajax og Apoel..
  5. Kampen mellem Barcelona og Paris SG bliver sandsynligvis en kamp, hvor begge klubber vil spille frit. Statistikken taler også for at spille på dobbeltchancen, at Paris Saint Germain vinder / eller uafgjort til odds 2,75. Paris SG har blot tabt 2 CL kampe ud af klubbens seneste 23 kampe i Champions League. Kigger man på statistikken for klubbernes seneste 4 opgør siden 4. august 2012, så er de 3 første kampe i ordinær spilletid sluttet uafgjort, mens det seneste møde mellem klubberne blev en snæver Paris SG sejr på 3:2 på eget græs – Parc des Princes !!! HOVEDTIPGruppe G

Gruppe G er næste lige så interessant, som gruppe E, idet blot Chelsea på førstepladsen ligger fast. Der er stadigvæk kamp om såvel 2. pladsen som 3.pladsen. Chelsea har INTET at spille for overhovedet, så Sporting kan med en sejr i dag på udebane sikre sig videre deltagelse i Champions League til næste år. Sporting kan faktisk med et nederlag stadigvæk slutte på andenpladsen i gruppe G, hvis NK Maribor fortsætter sin trend med at spille 1:1 på hjemmebane. Første kamp mellem Schalke 04 og NK Maribor sluttede OGSÅ 1:1.

Spilforslag:

  1. NK Maribor fra Slovenien har faktisk overrasket positivt i dette års Champions League. 3 gange har klubben fået uafgjort og INGEN klubber har endnu i dette års Champions League gruppespil været i stand til at vinde på Maribor´s hjemmebane Ljudski VRT.  Derfor sats på et ciffertips 1:1 endnu engang for 4. CL kamp i træk til odds 7,5 eller 0:0 til odds 15. HOVEDTIP
  2. NK Maribor taber sjældent fodbold kampe, men de vinder også sjældent. Denne kamp lugter mest af en pointdeling til odds 4,20. (Det resultat betyder, at Schalke 04 snupper 3. pladsen og er dermed i Europa League)


Gruppe H

Gruppe H er lige så ”trist” set fra en underholdningsvinkel, som gruppe F er det. Porto og Shakhtar Donetsk har allerede uanset resultaterne onsdag aften kvalificeret sig  videre til næste års Champions League. 3. pladsen derimod er ikke afgjort. Athletic Bilbao og BATE Borisov skal selv afgøre det, idet de mødes i aften i direkte duel. Athletic Bilbao er STORFAVORIT til at vinde den kamp eftersom BATE i flere kampe har vist, at de ikke har niveau til CL.

Spilforslag

  1. Dagens mest sandsynlige 1-tal til odds 1,30. (Skal for god ordens skyld nævne, at den første kamp sluttede med 2:1 sejr til BATE!Champions League grupperne E, F, G og H

Gruppe E og gruppe G er de 2 mest interessante Champions League grupper denne onsdag aften den 10. december 2014.


---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3